Logdans 2011



Världens bästa fest!
I lördags morse klockan 8.30 var jag i stallet, Vi var redo hästen var spänd av förväntan :)
Samling i Kåtilla 9.30, Daniel blev mer och mer fundersam vad vi skulle göra för något och varför alla andra hästar var större än honom och vad de var för stora ståtliga vagnar där, varför hade vi sånna där kläder på oss?
han skulle snabbt få veta, vi spände för hästarna och sen bar det iväg. Vi styrde Ekipagen mot byn, Danne skötte sig utomordentligt bra! Vid busstationen fick vi stanna och släppa förbi Kungen och silvia på vägen, sen bar det av för oss efter vägen mot byn i rondellen tog vi en sväng upp förbi tallbacken! Daniel var taggad och tuffade till sig vid tallbacken där han fick visa upp sig och taktade fram och ville inte annat än visa upp sig! Han njöt, gamlingarna blev glada och tjoade, Daniel ville dra ett till varv, men vi styrde vidare mot Norra parken för en liten rast.
Rast och vattenpaus med fika för oss :)
efter ett tag var det dags att dra vidare, lite kaos när vi startade och en skakel gick sönder så vi blev fast där mitt i vägen.. Kungen och Silvia åkte förbi och vinkade glatt i sin svarta minibuss ;)
efter lite snickeri och fix var vi påväg igen, leendena var KLISTRADE på oss och mungiporna gick inte att få ner.
åkte till Loka där nästa rast blev, med picknick! Vi väntade in stefan som kom runt 17 och sen drog vi vidare mot brunnsberg solen hade visat sig hela dagen men när vi for från loka kom regnet en kvart eller så :)
Med lite små stopp efter vägen så tog vi oss upp på berget de finaste berget i världen.
Upp på ulasgården och logen!
Dans, mat, kubb, skratt och gråt och härliga människor!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0