Det är bara du själv som kan ändra på saken..

Är du olycklig? är du uttråkad? är du missnöjd? Händer det ingenting spännande i ditt liv?
GÖR NÅGOT ÅT SAKEN!!  ta saken i egna händer och gör något, det är bara du själv som kan ändra på saken och ja det är bara du själv som lider av att vantrivas och vara olycklig i slutändan! Din omgivning kan inte ändra på dig, eller ändra livet åt dig du måste ta tag i det själv! De kan hjälpa dig på vägen och finnas där som stöd men de krävs att du själv bestämmer dig och har en fighting spirit!
Gör inte något eller var med på något bara för att det är en plan b och du är halv lycklig eller inte vågar göra annat.

Är du inte kär men sambo? gör slut och flytta, det är inget misslyckande! Varken du eller den du lever med mår bra av det, det kommer göra ont men det gör ondare att leva med någon som inte älskar en tillbaka eller med någon man inte älskar!

Är du trött på ditt liv, vantrivs med ditt hamsterhjul som snurrar i samma spår hela tiden på samma ställe? Byt jobb, flytta eller gör något annat drastiskt som förändrar ditt liv. skaffa ett intresse/hobby, börja träna, gör något du tycker är roligt! Det kommer vara jobbigt med förändring men du behöver det och när du hittat din grej är det värt det helt klart! :)

var egoist och tänk på dig själv i första hand :)
om ni tänker vara olyckliga ändå kan ni le fem minuter framför spegeln varje dag så ni åtminstonde lurar er själva att ni är lyckliga och le mot andra människor så de slipper se och bekymras ert elände!
Tack och hej

min lägenhet ser ut som en ungkarlslys förresten om någon undrade, de enda som visar att det är en tjej som bor här är väl solotidningen på toagolvet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0