soppa

jag är så besviken, jag trodde inte det om dig ärligt talat. men konstigt nog har jag känt de på mig hela tiden, du utnyttjar min tillit och jag går lätt på varenda en av dina lögner. jag blir så less. Jag trodde vi var vänner iaf, men så verkade inte fallet vara från din sida.

skolan går fint lite mkt att ta igen nu bara. suck

dressyr för ak igår på guldet gick skapligt, måste få upp konditionen och styrkan igen sen blir det toppen!
Irland är nära nu, ak ska ringa till dom å prata med dom sen i januari så drar vi, skönt att slippa idioter, dalen, skolarbete och sverige för 3 veckor:D kommer hem på den bästa dagen på hela året 8 februari. MIN och Helenas dag :)

har märkt en sak, om en tjej blir sur/ledsen/besviken på en kille, så blir den killen och hans kompisar sura på tjejen, i min synpunkt är det patetiskt, inte skulle jag bli sur på en kille för att han är sur på min kompis, helt sjukt.
som tur var är väl inte alla likadana.
(Ingen av er som läser behöver ta åt sig om ni inte känner för det)

och NI kan ju rent ut sagt släng er i sjön, fy faan för er! alltså pengar och makt är det enda som finns i era pantade skallar, ditt jävla svin. kan man inte glädjas åt någon annans lycka för en gångs skull? nej man ska göra allt som står i ens makt för att förstöra. fy faaan rent ut sagt, jag förstår inte! BLÄ för sånna som ni, men en sak ska ni ha jäkligt klart för er att någon gång så vänder det, då blir det ni som får lida av andras girighet eller hämnd. och vet ni vad? vi har bestämt oss, vi ska göra allt i vår makt för att gå SEGRANDE ur det här, oich vi vet vilka vi har bakom oss som finns där att stötta upp och hjälpa till när det behövs.
Ett ruttet jävla lingon är vad du är.
Usch jag vill bara försvinna för en månad eller två, för att sedan komma tillbaka med nya krafter och förgöra er.
LYCKA går EJ att KÖPA för PENGAR!!!  så varsågod, lev era låtsas lyckliga liv ni.
( människorna jag syftar på läser inte min blogg, så ingen av er behöver ta åt sig)


nu till lite gladare nyheter: globen biljetter ska fixas, skor och mössa från Zoovillage ska beställas, pengar rullar in på konto, jag har fått jobb, hästarna går fint, nya ridgrejer till Irland ska köpas, härligt med nya saker och förändringar i livet :)
Buggkursen i söndags var snurrig, haha. Marika tipsar: gå ALDRIG på buggkurs bakis;)

nu äre dags för stallet och olvia, har fått order från Carro att göra henne trött så okej:)

BYE 
I wanna start a fight!


Med ett leende på läpparna

Med ett leende på läpparna går allting mkt lättare, jag ska visa världen mina framtänder och mitt leende hela livet :)

Jordgubbspaj<3

har inte mkt att berätta egentligen, utom att jag hör i syne och de låter som om mitt hus omringas av massa folk och någon går på taket och rycker i dörrar:S

har haft stallet idag gick fort, har kört race med fyrhjulingen och lärt mig backa med släp:)

men nu ska jag ut å gå en sväng sen ska jga ner å natta hästisarna:D

PUSS

Ungerskt besök

Nóra har varit här i en vecka nu, lämnade henne på skolan i morse för att dom skulle åka hem, tråkigt är det och tomt, men ändå rätt skönt att få tillbaka sin säng och kunna göra vad jag vill, vill jag dansa runt och leka apa och sjunga högt  kan jag göra det utan att någon kommer å tittar på mig som om jag vore en marsmänniska. men jag har haft kul den här veckan, och jag har lärt känna nya människor och lärt känna mig själv, känns som om vi i sp kommit varandra närmare nu också:D
och framförallt har jag fått träna min engelska, tänker på engelska och drömmer på engelska.

fredagen var vi i skolan och lekte lite, sen på kvällen blev de "fest" men de var inte kul, vi for hem rätt tidigt:)
Lördagen var vi på fulufjället/Njupeskär och vandrade till vattenfallet, har faktiskt aldrig varit där på alla mina 17 år 7 månader och 17 dagar i dalen. men det var en upplevelse och det var verkligen hur fint som helst där:D
På kvällen firade vi Mia som fyllde 18år på söndagen, alltså vi åt på Café först, ost och skink sallad, me love.
efter det drog vi hem till mia på förfest och efterrätt, kladdkaka och Jordgubbspaj. smaskens vi åt och drack och festen var igång. och vissa var mer igång än andra;) hahah men kul hade vi allt, och ungrarna hade allt kul dom med;) Vissa ville vara mer närgångna än andra, vissa var galna, andra trodde de var nått, någon ville liva upp stämmningen med leksaker, suck.
Vissa ville pussas, och sätta på andra. Lover:*
Söndagen tog vi det lugnt, lämnade ut mat till jakt 3orna som fick mat så de skulle kunna klara sig ett år egentligen som de bara skulle ha i 2 veckor dessutom ska dom få mer, Nóra blev helt chockad över hur mkt de äter:P
- oh they are really hungry I see.
Sen bar de av till Mora på Buggkurs jag mamma ida Luca och Nóra, där träffade vi marika och Malin:D
Vi lärde oss massor och jag minns ingen av de just nu, de enda jag minns är svettband, svettband-vitt, svettband-rosa och svettband-svart, och ja han var jävligt svettig, uack!
på kvällen skulle vi gå på bio, men oj det gick ingen film. vi stack till ida och såg film ist:D
Ungrare älskar älgkött.
Måndag hade vi tipspromenad med lekar i skolan, vi fiskade, vi sågade, provade skyttesimulator och skördarsimulator, klättrade och teambilding övning. sen på kvällen var vi i stallet
Tisdag ungrarna var på hagströms museet, på eftermiddagen hade vi i hälsa och friskvård gymnsatikaktiviteter med dem, vi spelade innebandy, basket, konboll, och flygande mattan. sedan hade de massage och styrketräning, på kvällen gick vi på 3rätters middag på HR, det var mysigt och god mat.
onsdag for vi till falun för besök i koppargruvan och ute på stan för shopping. På kvällen de grillkväll med landskamp mellan sverige och ungern i Brännboll. sverige vann
torsdag morgon lämnade av dem vid skolan för deras resa hem, de är tomt nu men vi ses ju i april.

Helgen blir lugn, på lördag har jag stallet med jonna.
bio och myskväll med lite vänner är eventuellt inplanerat:)

KaTJING

                          

Mer bilder på Cplinnea.bilddagboken.se

Stocken faller på 4 sekunder

Ungrarna är på besök de är sjukt trevliga allihopa, och vi har skit kul:D men just nu känner jag att jag börjar bli trött på engelskan visst kommer jag sakna Nóra men de ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen:)

Skog3orna har köpt in Grisrosa t-shirtar (färgen klär dem väääldigt bra, nu ser det ut som små grisarna när de kommer gående på skolan) med texten SP= Snabbt och Prisvärt!
Varför kan man ju undra?, och vad betyder det?
Varför? jag tror de är för att de tror vi ska bli irriterade och alla ska tycka de är supercoola, när alla egentligen bara skrattar åt dem inte med, och tycker att de är jättetöntiga, till och med våra ungerska gäster tycker de är omogna, ja ja deras val att skämma ut sig själva och sjunka i våra ögon. kan ju säga att jag trodde de var mognare än så iaf:)
Man blev ju lite irriterad i början numera tycker jag de är töntiga och bryr mig inte.
Vad betyder det då?
Jo vissa av dem vet inte?! eller står de inte för vad de tycker och trycker upp på tröjan?
en av dem gav oss förklaringen att vi var snabba att få i säng och billiga?
då kan man ju undra vad de har grundat allting på om bara 3 av dem i en klass har fått nått av oss i 3 olika spklasser. Hmm Lätta att få i säng och billiga? IN MY ASS!

Vi har lärarna på våran sida de skulle till och med sponsra oss med egna t-shirtar om vi ville, men vi sjunker inte till deras nivå, en av lärarna kom på att vi skulle skriva SKOG = STOCKEN FALLER PÅ 4 SEKUNDER, på våra tröjor. men vi ska köpa träningsdressar där de står Ingen är hetare än en samhällsvetare på ist :)

i lördags var vi å vandra på fulufjället upp till njupeskär, hur fint som helst:)
på kvällen åt vi på café sen förfest hos mia och sen drog vi till sjukstugan.

dags att göra sig i ordning för kvällens 3rättersmiddag:)

PUSS

nervös

Martin tycker att mina inlägg är tråkiga och onödiga, för honom är de kanske de men jag skriver för mig själv, han är knas :P

men okej idag har skolan gått fort, haft Tema Ungern hela dagen och oj vad störande man får vara ibland vill jag bara ta en stor sten och bara kasta på dig ta ditt huvud och dunka i väggen.

Körde hem från skolan idag parkera är inte min grej, Ica parkeringens rutor är för små för min parkeringsstil;)

har försökt bygga ihop sängen idag också, en grej jag aldrig kommer göra igen de är svårt och de suger man blir arg stmpar i golvet skriker som en galning och vill kasta ut den genom fönstret, men fönstret är för litet, då lyfter man på sängen och vips så står den precis som den ska bara en liten skruv som skulle flyttas på, bajs Ikea.

nu ska jag skruva ihop en hylla och sätta upp gardiner, wish me good luck. snart slänger jag ut allt genom fönstret:)

Damsuga måste jag göra och bädda sängarna, det är det svåraste, jag hatar att bädda, mamma brukar alltid göra det åt mig men idag vägrar hon, sen skrattar hon åt mig och går. elakt;)

Äsch kanske ska sätta fart då,
Har fått ett nytt mejl från Nóra nu:D

Typ puss


Om man springer och ler, syns det inte att man är ful

Simply the best

min pepplåt och måbra låt :)
och de  bästa är att de är när jag hör den låten jag tänker på dig:)

in your heart I see the start of every night and every day
In your eyes I get lost, I get washed away
Youre simply the best, better then all the rest,
better then anyone, anyone I've ever met
Im stuck on youre heart, I hang on every word you say
Tear us apart, Baby I would rather be dead

Du gör mig så glad bara av din närvaro, ditt leende och din personlighet ger mig energi och styrka att klara vad som helst.

Min Unger har svarat, hon är supersöt, och hur trevlig som helst det här blir nog toppen:D

Idag skickar jag en hälsning till Karro som är "overthere" jag är så avundsjuk :) 


 Wilma får helt klart 5 av 5 äpplen idag igen för igår var hon så himla snäll mot dom små barnen typ 10 barn hade borstmaraton på henne och hon bara stod där lät dom göra vad som helst och bara sov och njöt av ompysslingen. Snälla någon ge mig 75 000kr (A)


dags för att jobba lite Ungerntema.

tjingo höres later

Lite mer uppdatering

glömde ju berätta i förra inlägget att buggkursen är bland de roligaste, jag ska dansa genom livet!
vi var över 90 pers i en bystuga som är mkt mindre än Brunnsbergs, alltså var det jäkligt trångt men de gick, och jag är glad att jag inte vände hem igen;D

min ungrare har fortfarande inte svarat på mitt mejl eller jag har skrivit 2st nu, så jag hoppas hon svarar, man vill ju veta lite om henne innan hon kommer:P

Du Lyser upp min värld<3 du är underbar helt enkelt, bara av att se dig gör mig glad!
att möta din blick, se hela du skina upp i ett leende är det bästa på hela dagarna.
(ingen vet och ingen får veta)

dags att städa och äta innan en helkväll i stallet med anna väntar! <3

Livet är de bästa som finns

åh jag mår toppen allt är fruktansvärt bra just nu, allting blir som jag vill nästan, allting är underbart :)

man måste någongång hata livet för att sedan kunna se de fina i de hela och kunna leva livet fullt ut.

Hade hopplektion igår och allting gick helt underbart bra och resten av kvällen hoppade jag runt på smårosa moln av lycka:D WILMA får helt klart 5 av 5 äpplen.

åh jag kan inte annat än säga tack för livet, tack för ni som står mig nära och lite längre bort.
tack för allt

Min ungrare kommer på torsdag hon heter Nóra vet inte riktigt om vi är så lika men de visar sig:) de blir nog bra

skolan går väl framåt, lite mkt nu bara men som sagt jag skiter i allt;)

Jag satsar all min tid och allt jag kan på att bli bättre inom det jag vill alltså ridningen, peppar mig själv varje kväll och varje dag och nog går det bra;)

nej nu kanske de är dags att jobba lite med engelskan annars blir de inte kul.

Tjingeling

Bränna pengar är ett beroende jag har

Dålig uppdatering på sistone jag vet, sorry for that. eftersom jag vet några som slaviskt läser min blogg;)

Friluftsdag i Onsdags stallet var destinationen för mig, red på PirrePiraten och Gymkana På jennie, och så körde vi Hannibal:) gick super, skönt som tusan att slippa skolan för att göra det jag älskar mest.

Fredag tog jag och Ida ledigt och drog till Falun och shoppade, Gina Tricot är min favoritaffär alltid, har alltid varit och kommer att vara. enkelt, prisvärt, kvalité, många olika stilar i en och samma butik, budget och lyx.
tog direktbuss från falun till borlänge där vi shoppade ännu mer.
tillbaka till falun träffade våran älskade vän Viktoria<3 åh vad vi saknar. gick hem till Vicke och kikade, världens mysigaste lilla lägenhet, bara någon minut från stan.

Dagens inköp:
- hårspray
- ögonskugga
- nagellack
- klänning grårutig
- jeans högmidja
- byxa högmidja svart
- oversize linne/tshirt vitt med tryck

tog bussen hem.

Lördag: åkte med mamma ner till mora plockade upp milla på byn, drog till mora
tog bussen till falun
fikade
bytte klänningen knas med blixtlåset och strl
åkte till borlänge
åt och kollade runt
tillbaka till falun
köpte skor åt milla
tog bussen hem
väntade i mora på bussen en timme och fönstershoppade lite, mina drömskor är på rea.
träffade Vendela och Ebba.
åka buss

mkt mkt bussåkande i helgen och nu är jag trött på att åka buss. i morgon är det Buggkurs och jag ska rida Olivia också:D


BTW så Fyller den bästa MARTIN DAVIDSSON 18 år idag och jag säger ett STORT grattis till bästa du, och fira ordentligt nu.<3

nu ska jag sova för jag lider av brännapengar abstinens och är pank:)

God natt

tänkvärt

du borde seriöst tänka ett steg längre innan du ens öppnar munnen, du är äldre än mig, du är lärare, du ska kunna sånt där, du om någon borde veta att det är den utsatte individen som bestämmer om den känner sig kränkt eller inte, du om någon borde ha lärt dig vad man kan säga till folk och inte säga, du om någon borde fatta att de sätter spår även fast de inte är meningen, men man tar faktiskt åt sig. tack vare dig var hela min dag igår förstörd, idag gjorde du bara saken värre. en sak ska du ha jävligt klart för dig, det här glömmer jag INTE i första taget, och förresten skulle ett förlåt inte sitta helt fel, sluta skyll allt på mig och sluta försöka övertala mig att det är jag som missförstått allt. Du har inte rätt att säga vad du vill till mig utan att jag ska ta åt mig, du har inte rätt att säga åt mig vad jag gör fel och om jag ska ta åt mig eller inte.
som det känns nu vill jag varken ha någonting med dig att göra, eller göra som du säger eller ens vara i din närhet.

red min lilla GiraffWilma igår, hon är bäst även fast hon är knäpp:P

ikväll är de fest och i natt sover jag hos milla:D i mrgn har vi friluftsdag och jag ska rida.


Vi har en på skolan som är suuuper lik han på bilden;) en riktig drömprins alltså


nä nu ska jag ta och packa lite, vi höres. tjing

Tandställning

Det är glamoröst med tandställning som julia säger, och ärligt talat skulle jag behöva det själv, men jag är fegis för att skaffa, så jag går hellre med fula tänder :)
eller förresten jag har ju haft tandställning förr, när jag var mindre för överkäken och underkäken hade ett stort mellanrum. men räls är jag för fegis för att skaffa.

idag är en sån där tycka synd om sig själv dag, och jag mår dåligt och helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig i fosterställning och gråta och låta mamma ta hand om mig. fy för sånna här dagar. och för er som undrar må jag inte dåligt psykiskt, min mage och jag är ovänner. så idag tänker jag faktiskt ägna mig åt tröstshopping!!

skolan går bättre och bättre.
på lördag fyller idolen år! :)

såg på arn med milla igår, har inte sett 1an men 2an var bra, sevärd!

nu ska jag gråta en skvätt. tjing

jag utsätts för livsfara varje dag

först måste jag nog be om ursäkt för mitt förra inlägg om idealkraven, folk får se ut hur de vill och de där är de krav jag fått intryck av att det är dagens idealkrav.
och till er som kanske har nått av de jag skrev att jag skulle skaffa eller göra, det klär säkert er och er personlighet men inte min. bara brillsen kanske men de är nog inte neonfärgade stora runda;)

skolan har gått bra idag faktiskt, men jag var supertrött i morse, trodde aldrig jag skulle komma upp.
URSÄKTA mina fördommar




den 18september kommer det Ungrare till oss, SP ska ta hand om 20st, 7st ska typ förra sp3 ha och sen ska sp06 och 07 ta hand om resten 13st. 11 tjejer och 2 killar.
jag ska ha en ungrare tror jag, måste prata med mamma först och fixa lite.
sen i vår åker vi ner till Budapest.

det slog mig häromdagen att jag utsätts för livsfara varje dag, jag och ett X antal personer till, på Bussen.
för det första så är dom inte ett dugg säkra och sätena och själva bussarna är väl kanske inte i bästa skick men de duger. för det andra är bältena livsfarliga så ingen använder dem.
för det tredje vet man aldrig vad det är för folk på bussen, man känner inte igen deras historia eller vad de är kapabla till.
för det fjärde kör inte en av busschaufförerna lagligt, alla kör för fort. de kör ren ut sagt som om de stulit bussarna. är de så tidspressat, så man inte kan följa hastghetsgränserna så får de ändra tidtabellen.
droppen och tanken slog mig häromdagen när jag var ute och övningskörde med mamma, jag kom där på loka rakan, det är 90km/h där och jag åkte ungefär 95 kanske kollade på mätarn de va nå sånt så kollar jag i bakspegeln ser en typ skenande buss komma närmare och närmare, jag sänker farten till 90km/h och kör vidare kollar upp i bakspegeln igen och vart är bussen om inte precis i rumpan på mig, max 7m bakom mig, jag blir lite stressad av situationen kör vidare och är plötsligt uppe i 95km/h igen och vad gör bussen? jo den jäveln kör om mig! jag kör för fort och bussen kör om mig. det här är sjukt! om någon ska hålla hastigheten så är de väl ändå bussar jag menar de är ju inte bara deras liv de sätter på spel det är massor på bussen och medtrafikanter och en massa andra. usch skämms på er Busschaufförer!!

jag hatar att åka buss, men jag måste. visst kan de vara skönt ibland men det är trångt jobbigt varmt och stenhårda säten för det mesta. nej fy..

varför blir killar så annorlunda när det är flera andra killar i närheten? skäms de över sig själva och måste de alltid spela coola?!

dags att dra sig till stallet snart, härligt.
hoppas inte jag möter en buss.

tjing

RSS 2.0