Tisdag

Det spöregnar ute, du kan inte gå utanför dörren utan att se ut som en slickad katt..

I lördags åkte jag ida och milla till Brindberg, en välbehövlig och oerhört bra och mysig vistelse blev det! Vi spelade yatsy, gick på promenad, kollade på grisar och lite sånt :)

Söndag flyttade mina barn ner till Ridklubben och näset igen :) Turen hem gick utan problem och hästarna var lyckliga!
Jag var mindre lycklig då jag inte får se min bästa Wilma det första jag gör när jag kikar ut på morgonen, men men livet går vidare..

har bokat tågbiljett idag till Stockholm, åker i morgon med Julia runt 12 från mora! :)
ska bli skönt att komma iväg en stund!
får lön i morgon, har kikat på lönespecifikationen idag, det känns bra förutom att 33% av det jag tjänar går bort i skatt.. så jävla roligt är det inte! mina pengar jag tjänat av att stå på min lilla OK butik och sälja, korv, hamburgare, olja, godis, filmer, cdskivor, bensin, diesel och gasol..

nä nu ska jag åka och rida min kära Wilma som för övrigt ska till ATG på torsdag och kika upp sina fina små ben.

Tjing


sommar 10 pics

MALUNG

Musik och motor

:)


Så här har jag spenderat många långa härliga timmar!


Vi red nästan över en fågel, vi döpte honom till Pippi och han fick sen bo i en öllåda.
Clas ville skjuta honom...


Sedan blev jag 3barnsmamma!
går upp på morgonen och går med dom till "dagis" sedan vid 4 brukar jag hämta hem dom igen :)


jag och mamma gick på 100års kalas, 60-tal var temat.


Så här såg det förövrigt ut igår när vi skulle ha film dag ;)


Satt inne med öppen dörr, och hörde något som snarkade väldigt högt.
Gick ut och möttes av detta. ;)


Min bäste vän


Här är han min tonårsson i puberteten..


Här är min bäbis Daniel :)

tandläkartankar...

Man känner sig aldrig så liten och hjälplös som när man ligger hos tandläkaren.
Man gapar allt man kan och de vill att man ska gapa mer, tillslut kommer krampen i käkarna och man undrar om man verkligen kommer kunna stänga munnen igen efter besöket eller om man får gå och gapa resten av dagen eftersom käkarna låst fast sig.
Samtidigt så tittar man i taket, man ser nån gammal affish på alfabetet som suttit där ända sen man gick dit för första gången på lågstadiet. Eller så blundar man så mycket man kan för att slippa den starka lampan och se ett par superstora glasögon och ett gigantiskt munskydd 2cm från ditt eget ansikte.
man ligger där det rinner i halsen, du får inte svälja helst. men måste ibland göra det ändå.
du känner hur den där piggen skrapar tänderna på alla möjliga ställen i munnen, även sånna ställen man inte ens trodde fanns. tandläkaren pratar på om 1:7, 2:3 och bla bla bla, du ligger mest där och ser förvirrad ut. Du vill hem, vill bara få det överstökat och ligger och försöker tänka på annat samtidigt som du har 2 händer som gräver runt i munnen på dig.
har du sedan hål då får du återkomma och först händer samma saker igen och sen tar de fram det stora artelleriet, vill du ha bedövning får du vila en stund så den hinner börja verka ordentligt utan att gapa.
Sen gapar du, får en bommulsgrej upp under läppen/kinden så du ser ut som en valross.
Sen kommer det en dammsugare, en vattenspruta, en borr, en spegel, två händer och en till sug som ska få plats i din mun. allvarligt förstår jag inte hur det får plats men på nått sätt gör det och krampen kommer.
ditt huvud låter som en byggarbetsplats och sen efter en kvart när du väl legat där som byggarbetsplats en stund så är det klart.
då tar de fram tandtråden rensar mellan dina tänder och sen kommer alla barns stora skräck bananlacket. det smakar skit och de ser verkligen ut som du glömt borsta tänderna på 3 dar, inte som att du nyss gjort rent dem hos tandläkarn iaf.

:)

Sommaren 10

JA en händelserik sommar har det varit!
Den har varit bra men 09 var nog snäppet bättre faktikst.
Musik och motor var en grym avslutning på en grym sommar!
Snart är det vinter och ja vad jag gör då återstår att se, har sökt lite jobb och får mer tider på OK om jag vill, där jag förövrigt spenderat den mesta av min tid i sommar.

Malungs veckan var great! behövs inget mer att säga än att den var great!

Chafför hit och dit har jag varit boggberg, orsa, mora, rättvik.

Raggarbil har vi åkte lite här och där, härlig känsla! när jag blir gammal ska jag ha en raggarbil med V8motor och bara  vråla på ;)

På lördag blir jag arbetslös, de firar jag in med ost och vin kväll, cheesballs och anders göran och ove!
på tisdag kommer lönen jag väntat på alldeles för länge.

I helgen var det ju musik och motor som sagt Ebba kom hit och torsdagskvällen jobbade jag till 9 sen gick vi på hotellet och rockade loss till Stefan!
Fredagen jobbade jag morgon, sen kikade vi på dragkampen och sen packade jag och Ebba väskan och flyttade in till moster på sytvägen!
på kvällen var vi hos ida först sen gick vi en vända på byn och sen gick jag in på parken. Öltältet var min plats för kvällen och amanda var min dam ;)
Lördag vid lunch drog vi oss ner på flygfältet jag ebba ärta och malin, vi kikade på bilar, skotrar, flygplan, mopeder och folk :) grillat var middagen hos Dalrot som vi snabbt fick i magen och sedan vidare till byn där vi kikade på crusing, trevlig kväll!
Söndag morgon var inte lika pigg, men kvart i 12 stod jag på OK och sålde korv och bensin! starkt jobbat ;)

3barnsmor har jag blivit i sommar också, Wilma, Daniel och Eken. Eken har precis kommit in i puberteten och tror att allt som rör sig går att sätta på. Wilma är kär i Eken och Daniel, annars är hon och Daniel hur mysiga som helst och nyfikna på nya saker :)


Nä idag blir det en film dag, kärlek och tårar står på schemat!  Dagboken och stolthet och fördom! :)

Puss
bilder kommer en annan dag :)

RSS 2.0