Högskolan Dalarna!

Hej allihopa!
Först vill jag bara säga till Daniel som jag vet läser min blogg slaviskt! att du gör mig lycklig! :)

Idag har vi varit på högskolan dalarna i Falun som hade öppet hus, de bästa med dagen var klubbor och gratis tandborste :) Gratis är bäst! :)

Pappi har trampat sig och fått ett litet sår på benet men de är ingen fara, men ni som känner mig vet att jag sår, och blod är väl inte direkt någon bra kombination :P
så för att inte göra det värre genom att rida ut i snön fick hon vila idag så jag har tvättat lite saker, städat skåpen, gömt undan onödiga saker som hängt framme och bara myst på i stallet :)
Jag längtar till våren, när man kan rida ut utan att frysa ihjäl, när man kan rida ut utan att behöva vara orolig för att bli överkörd. när man hör hovarna klappra mot asfalten Det är vår det!
När man inte behöver ha skoteroverall för att kunna gå utanför dörren!
När man kan gå ut på fest utan en stor fet vinterjacka.
När man kan festa i solen med flipflop och härliga sommarkläder-
Och framförallt så längtar jag till Cypern, studenten, Malung och den Svenska regniga sommaren :)
Det vattnas i munnen när jag tänker på östängs glass, grillat och potatissallad, en drink i solen.
Och HALLONPAJ! :)

Förövrigt ska jag och Pappi troligtvis flytta in i privatstallet, hoppas bara vi är välkomna. Hon skulle nog trivas där :)

Nu ska jag slänga mig i sängen och sova i morgon är det skola igen..

Puss
Bjuder på några härliga bilder

Första gången jag högg ved var jag 17år, Det är väl inge konstigt med det!
Men det skulle bilddokumenteras!


Avslutningen i 1:an hemma Hos Matthew med MASSOR av fika!


En gång varje sommar lyckas jag alltid!


Martin följde oss och Red för första gången på Tuffing det var en minnesvärd tur där Flippan gjorde allt för att bocka av mig!


Bakom den här hästrumpan med den där bruden mår jag riktigt bra!


I Malung på sommaren där mår vi som prinsessor i tält en vecka, helst utan smålänningar!I ungern får man den här för 14kr!


Vi var i Idre förra våren och säsongsavslutade!


I london spenderade jag 4dagar med Julia, Carro, Lisa och Göran!


Jag och Eve tog en skotertur upp till Hyckiejeberg (stavas) De var inte rolig led upp dit!


Varje år åker vi på globen, den här gången var vi på upptäcksfärd på söder en kväll!


Sommaren 2007 åkte vi till Stockholm min fru och jag Allsång på skansen var en höjdpunkt på programmet förutom all shopping!


En skotertur jag sent glömmer!


Världens finaste mamma och Jag!


HAHA Eve släppte motvilligt kameran till killen som så snällt ville knäppa ett kort.

Nu räcker det! Go natt

är det tillåtet att vara lycklig?

I helgen omkom en man från Brunnsberg i en skoterolycka, han var en omtyckt person och jag kände honom inte väl men vi hälsade väl på varandra och sådär. Vi bodde ju trots allt i samma by och vi har ju köpt Molly av deras familj. Men när en sån här grej händer så påverkar det alla, det påverkar mer än man tror. Man blir liksom helt tom och vet inte nå vad man ska säga eller göra.
Mina tankar har gått till familj/släkt vänner och de andra som känt honom.
Man hamnar liksom i koma, kändes som om hela världen var i koma på söndags morgonen.
Vila i frid.

I övrigt har min helg varit bra, den har varit lugn och jag har vilat upp mig.
I går söndag hade jag klubbstallet de var mysigt med hästarna där och jag var ensam efter 10 då emmy åkte hem :) har fikat med släkt och grannar i helgen också.
har fått presentkort, ljus och lite andra småsaker i present. och ridhjälmen ska jag få av mamma i julklapp och present ;) även en resa har blivit beställd som blir som en kombinerad student/18 och 19års present för min del :) Till Cypern går den och Fig tree bay om vi åker. :)

Solen har varit framme i helgen och solen gör mig glad och lycklig, men de känns fel på något sätt att vara glad och lycklig när de är så många andra människor som lider och är ledsna.

Vågar man egentligen säga att man är lycklig, vad väntar egentligen i framtiden. Oftast så finns de en baksida av allting. men med allt ont kommer ju något bra.
Men de är väl bara att gå vidare med huvudet högt och möta dagen med rätt attityd och inställning :)

TJING

Födelsedag :)

Hej alla glada
flickor och pojkar, tjejer och killar, damer och herrar, gummor och gubbar :)

Idag är det min födelsedag, ska skriva lite mer alldeles strax! måste bara rejsa till skolan först :)


snöstorm?

De har snöat hela natten och de snöar fortfarande de är sjukt mkt snö!
ska ut och skotta lite snart om jag orkar och kan! har vart hemma frå skolan idag och gick hem igår mår inte bra! huvudet mår inte bra och magen den säger att den mår bajs!

i tisdags var vi till mora, ida, johanna, eve och jag. en hink, b-vitamin, leggings och knästrumpor blev mina fynd! :)
de var trevligt med mina fina flickoroch RUJ! :)
Pappi blev glad över nya hinken, nu kan hon drick minst 20liter vatten om dagen :D
lilla sötnosen!
Wilma har varit på ATG idag lilla älsklingen jag hoppas inte det är något allvarligtmed henne! min pärla!

Jag är trött på att alla gnäller över hur dåligt och tråkigt älvdalen är, flytta härifrån då de är ingen som hindrar er!
Skitsnack finns överallt, och de blir inte bättre av att alla som hatar skitsnack egentligen snackar lika mkt själva om inte mer. alla har en åsikt om allt och alla så är det bara, de är bara det att man tror att de bara är så här eftersom de är så lätt att skylla ifrån sig på andra och på en by eller något liknande. och hur tråkigt de än är så beror det oftast på en själv, visst finns de inte så mkt att göra hela tiden men man kan alltid försöka göra något själv. jag och mina vänner brukar äta middag på helgerna och nu på senaste tiden har det hänt så mkt på mina helger att jag knappt haft tid för mig själv eller något annat, förr kunde jag vara i stallet i flera timmar om dagen för att jag inte hade annat för mig men nu är jag glad bara jag hinner iväg två timmar mellan allt annat roligt :) Det blir liksom inte roligare än man gör det och oftast har man bara sig själv att skylla!
Skaffa er ett fritidsintresse, hitta på något med era vänner, sluta gnäll, ha roligt och se allt positivt eller flytta era tråkmånsar!
Visst jag erkänner jag har också klagat mkt, men de gångerna har jag haft mig själv att skylla på. ibland önskar jag inget hellre än att inte ha något att göra en hel dag men de blir tråkigt efter 2 timmar så nej tack! :)
Jag trivs och jag mår bra och är lycklig här! :) Det står jag för!

i helgen ska Pappi få två hagkompisar, hon ska få flytta in till Fly och Tossan om de går bra! :) i vår hoppas hon få gå med Tuff eftersom hon är kär i honom! ;) men de kan ju titta på varandra i hagen nu iaf! :)


Nej nu är det dags att hälsa på mina prinsessor, på måndag är det min dag! 18år har gått oerhört fort. mitt 19år ska blir grymt!

Puss

Tisdag

hej hopp!
tisdag idag och vi har projekt hela dagen, de som har UF har mässa på hotellet idag vi ska ner och kika lite sen efter lunch :)
sen ska jag ta och dra mig iväg till stallet och rida Pappi ut i snön och skritta en vända med Wilman :)
sen får vi se vad eftermiddagen och kvällen har att erbjuda, de är ju cirkel ikväll men min förkylning säger åt mig att stanna hemma, men vi får se hur jag gör :)
kanske skulle man gjort sig en tur till mora, köpt något till fotograferingen i morgon..
och en ny vattenhink den andra är så liten så Pappi dricker upp den på nolltid den lilla svampen ;)

Nu lunch!

TJing

RSS 2.0