Mössproduktion

Är inne i en mössproduktion, alla möjliga mössor, stora, små, långa, korta, smala, tjocka, randiga, blommiga, flerfärgade, enfärgade, förstora, för små, Ge mig tips på lite inspiration till nya idéer! :)

på torsdag börjar jag och johanna med Shettisridskola! det ska bli väldigt spännande!
'
Idre har vi inte fått svar från än, men det har jag gett upp nu! har fått nya tider på Ok istället, och ska söka nya jobb. De vore ju lite kul med en såkallad vardag igen. Mitt liv just nu är en enda stor sovmorgon! :) men det trivs jag rätt bra med det också!

Igår var elin här vi byggde pärlplattor, jag saknar att pyssla. ska se om jag hittar nått kul pyssel någondag :)
Panduro ska jag beställa lite julpyssel ifrån iaf.

Puss :)

Inte igår!

Tja!
Inte igår jag skrev precis men känner inte att jag har något vettigt att berätta heller.
Förra veckan var vi på skogsvandring till helvetesfallet och storstupet, den som döpt de ställena har nog inte varit på hjyckieberg eller i njupeskär iaf! men det var trevligt och fint iaf :) Vi sov i Brindberg en natt i stugan, väldigt mysigt!

Igår skjutsade jag och Ida vår lilla vän prillan som inte är vår lilla vän längre hon är en vuxen brudvän numera! hon har nämligen tagit steget ut i vuxenlivet på allvar fått fast jobb, en lägenhet och flyttat 80mil.. Till Malmö...
Men jag önskar henne all  lycka och vet att hon kommer ta skåne med STORM som hon redan gjort ;)
So wath out for our best friend Camilla bitches!

Den här veckan ska vi få besked från Idre fjäll om vi får jobb eller inte, skapligt nervös man är, de vore ju grymt om vi fick jobb  båda två men just nu känns alllt blä!

nu ska jag gå å baka bröd!

slänger in lite bilder från vår skogsvandring! PussRSS 2.0