Just the way you are


Du kallar mig pajas, men se på dig själv

En månad har gått här hemma i finaste Dalarna! En månad av total trygghet den där tryggheten som bara finns här! :)
sanningen är den att människor som träffar mig eller mina vänner själv eller inte känner oss tycker vi är ganska tysta och lite blyga. Om de känner oss litegrann verkar vi ganska utåtriktade och trevliga! de som känner oss väl och träffar oss när vi är tillsammans vet att vi är totalt galna! :) förra helgen visade Ida och Amanda mig några nya moves/rajraj svingen, eftersom inte Ida var med i helgen och Amanda var nykter var det väl min tur att visa rajrajsvingen och skicka en hälsning till Ida som Amanda la i hennes logg på Facebook som tydligen hela Älvdalen såg igår... Fick en och annan kommentar på ok igår när jag jobbade ;) tack Amanda nästa gång är det din tur! Hade med mig min egen bodyguard i fredags också Eve och hon var het på gröten och hängde över bordet för att kunna läxa upp ett riktigt stolpskott!!  som sagt tillsammans är vi totalt galna ;) 
 
ikväll ska vi mysa, bingobylund nu jäklar hoppas jag du delar ut bra julklappar, tackar inte nej till en resa, pengar eller en bil går också bra :) julklappsspel, peppisar, must, glögg och saffransbullar står på menyn! 
:)
 
vi hörs vi ses i dina drömmar!

Som man bäddar får man ligga, man kan älska trots att världen är som den är

Jag har skrivkramp
Egentligen vet jag vad jag vill dela med er och skriva och tro mig det är massor!
Men jag får liksom inte ut det på mitt sätt, det blir opersonligt, kallt och saknar den där meningen som kommer mellan raderna..
Ni får helt enkelt stå ut med dom här lite mindre viktiga inläggen ett tag :) den som väntar på något gott heter det ju!

Just nu känner jag en längtan, en längtan efter förändring. Något nytt som rör om lite i vardagen, nya äventyr och nya härliga minnen och saker att se fram emot! Har snart varit hemma en månad och jag älskar att vara hemma men jag saknar Gävle, Friskis, vännerna och de allra finaste klassisarna! Helst av allt vill jag packa ner mitt Gävle och ta hit och sedan packa ner mitt Älvdalen och ta med ditt, jag vill mixa allt och inte välja :) men skulle det vara så skulle jag inte heller vara nöjd, längtan och saknad är bra och stärker de äkta och fina relationerna!
Jakten efter nya äventyr och jakten efter annat är något som lockar mig! Det är jakten som är det roliga, det ska inte vara för lätt, då vill jag inte ha det! Fast ibland vill jag ha det lätt också.. Rörigt inlägg, ta det med en klackspark är mitt tips för livet! Njut, lev, dröm, testa och bara visa världen vem du är och glöm aldrig att uppskatta det och dem du har runt dig!

Vi hörs vi ses i dina drömmar

Jag borde bli förståndig har försökt men det är ingen idé, jag är lycklig

Livet är härligt!

Jobbar på bästa barret den här veckan! :)
Helgen bjuder på festligheter!
Stugan i Sälen är bokad och betald, stiftelsen + hotell är bokat och betalt,
Klänning och hotell är fixat till bröllop
Endast en uppgift kvar på termin 3 och tidigare betyg ser finfina ut!
Uppesittarkvällsplaner är igång,
Nyår är överskattat men ska firas med mousserande vin, raketer och fina vänner!
Juldagen på hotellet är en självklarhet :)

Vi hörs vi ses i dina drömmar


Vart du än går

Finaste tjejen


Man måste tänka klart, va positiv, förverkliga sig själv och sitt liv

Uggla han kan han!
 
Stockholm var fantastiskt och helt galet!
Började på torsdagen med att Ida skjutsade oss till Mjågen där lilla Goffe väntade på oss :) Vi packade in i Goffe och sen började vi rulla, ett stopp på Maxi för att köpa fika och en tandborste.
sedan bar det iväg efter Falun blev vägen sämre och sämre.. väl i Valbo var det snökaos! Sedan körde jag från Valbo till Stockholm och aldrig har vägen vart så dålig! pommes! såg knappt något, vägen var översnöad och spårad... Vi åkte i 80 bakom två lastbilar på 120 vägen en bra bit innan vägen blev någorlunda bättre och jag vågade mig om och strax före uppsala var vägen helt okej sedan blev den bättre ju närmare stockholm vi kom. :)
väl framme bytte vi lite kläder och flyttade in i pappas lägenhet, sedan tog vi pendeln in till stan och väntade på Jossan som kom med tunnelbanan från Globen! åh va härligt det var att se henne, och Jossan du är skitsnygg i håret!
Sedan gick vi på Jensen's och åt massa go jäto! ( Go mat på svenska).. Jag och Amanda tog glass till efterrätt, mjukglass ta så mycket du orkar, haha vi åt!
sedan tog vi tunnelbanan till globen där Jossan tog med oss in backstage och in i stallarna och på arenan, som barn på julafton sprang vi runt där jag och min lilla apa till kompis :)
efter det skulle vi ta pendeln hem men den gick inte så vi fick leta reda på nattbussen, herregudars två vilsna själar i stora huvudstaden tur det finns hjälpsamma människor ;)
Dagen efter åkte vi till globen shopping och shoppade med Jossan som inte varit i klädaffärer eller skoaffärer på flera månader, shit pommes hon var som vi i globen dagen före!
sedan lämnade vi henne och drog på söder och åt på Pizza hut.
Efter det var det dags för Mässan som i år flyttat till söderstadion, shiiit! stort folk överallt och trångt, hade glömt bort hur trångt och jävligt det var men fick med mig en almanacka och en back on track nackkrage i alla fall, nu ska de bli slut på spända axlar och nacke! :)
Sedan var det show, hoppning, show, hoppning, show, nakna killar, galna människor och söta ponnys. Och de finaste av alla forkörarna! :) som åkte med häst och vagn från leksand till globen!
vi såg real horsemen som hoppade hinder på 1.77 själva utan häst i underkläder. vi såg folk som hoppade upp och ner på sina hästar i full galopp kröp under magen på hästen i full galopp osv. och så såg vi internationell hoppning! Jossan var så söt som hästskötare!
Hade en överklass familj framför oss, haha äldsta flickan grinade för hon hade 8% batteri kvar i sin iphone och hennes småsyskon hade också varsin iphone.. de satt och pratade hela tiden och skröt om vad de shoppat. äldsta grinade igen för att hon inte fick ett par skor så pappan gick och köpte dem..
Vi malliga töntar som vi är började prata högt om hur många vi kände på showen och massa annat och att vi skulle till stallen efter och den äldsta kunde inte sluta vända sig om och titta på oss hela tiden så vi fortsatte ;) haha
på lördagen var det två slitna bruadr som krigade sig upp och ut på stan! där vi shoppade! sedan åt en sallad på waynes inte alls lika gott som i gävle absolut inte!
sedan hem och vila lite och fixa oss innan vi tog bilen till globen till jossan och sen tuben till stan och åt för att sedan ta tuben till globen och ta e drink i hotell lobbyn och vänta på camilla flickorna och jossan :) Full ryttarfest där!
tillslut kom vi hem där vi absolut inte kunde sova, vi låg vakna och pratade om allt till 4. sedan vid 8 var det dags att gå upp och ta all packning till pendeln för att ta oss till station där vi träffade några älvdalingar och sedan tog tåget hem till Mora där mamma väntade :)
 
Mina shopping kassar får ni se sen :) Puss
 
Vi hörs vi ses i dina drömmar!
 
Jossan utanför Globen!
 
Lyckligare än barn på julafton!
 
Killarna kom hem från match!
 

RSS 2.0