Well you're a real tough cookie with a long history Of breaking little hearts, like the one in me

Helgens kläder klara!
Tack vänner för att ni är ni :)

I morgon väntar jobb på kotten och sedan Elsamys :)

Puss


Hit me with your best shot

Shit pommes är det enda jag kan säga om lördagen! Vaknade i alla fall upp bredvid världens bästa sked, efter en helt sjuk natt :) hittade några nya blåmärken, efter att Amanda knuffat mig nedför trappan utanför Ljungbergs, tack kompis!

Söndagen var lugn, på kvällen var jag på kalas hos jossan som blivit 24år :) tårta, bingo och Elsamys :)
Nästa vecka vinner jag 5 Champions leauge resor!

Idag har jag jobbat på barret med alla härliga barn och personal :)
Efter jobbet byggde jag och Elin en snögubbe och en snölykta :)

Vi hörs vi ses i dina drömmar


På en strand uti Havanna, där förstod hon vem hon var

God snöig och kall morgon :)
Igår gick vi 13km. Jag Elsa jossan Ida Fridolf och Pelle :) idag blir det bara 8 km för sen ska jag och Ida till mora :)
Snön är här och allt är ljust och fint, väldigt mysigt tycker jag, speciellt nu när solen skiner :) idag kommer min sambo hem, äntligen!
Hörs mer sen

Puss


I am my own worst enemy

Har varit hemma en vecka i morgon och jag känner mig lycklig! Jag har sånna fantastiska vänner här hemma, det kan gå månader mellan vi hörs och ses men allt är som vanligt och vi vet vart vi har varandra och hur vi fungerar när vi ses igen! Det är vänskap det :) vi har bara ännu mer att prata om då när vi väl ses, häftigt är det jag vet ;)
Så helgen då började fredagen med 5km löpning och sen lunch på hotellet sedan en mysig vagn tur bakom groggen, ja hästen kallas för groggen, med Julle på släp! Julle var pigg som ett as och var Påväg upp på trillan flera gånger den busen :)
Sedan var det dags att göra sig redo för fest, föris och fix i mitt tredje hem Skoglunds, sedan hockey där älvis spöade björbo i en enkel match med 7-1! Jodåsåatt ;)
Efter det bar det av mot mora och Ljungbergs Sportbar som var vårt slott den kvällen! Trubadur på scen och en massa trevligt folk, en del trevligare än andra!!! Jag och Amanda har en tendens att spåra varsin kväll så på fredagen var det min tur och lördagen var definitivt hennes! Vi längtar även till donken innan vi ens hunnit till krogen ;)

Lördagen mådde jag som jag förtjänade och fröken Skoglund körde som en biltjuv i kurvorna, magen vändes åt alla håll och kanter ;)
Vi drog till mitt fjärde hem Martinssons där vi skapade fritidsgård, såg på film och hängde innan vi laddade upp för kväll nummer 2! Föris hos mig med tacos mys och en seg start ;) men sen kom vi igång och oj vad vi var igång, vi tog bästa fröken Ford som chaufför och drog till Ljungbergs.. Mer folk idag och aldrig har jag vart med om så noggrann legkontroll förr ;) de hade dansgolvet öppet idag och precis när vi skulle gå hem hittade vi en till bar, vilken lycka. Haha
Sedan donkidonken och sen hem och sova!
Söndag var bakishäng innan vi tog en promme på kvällen :)
Måndag började med 6,74km gång med jossan, Elsa och Fridolf :) sedan lite plugg innan vi drog iväg till Gesunda och vandrade uppför slalombacken :)
Skapligt trött efter det ja!
Tisdag pluggade jag lite på dagen och sen blev det 6km gång med Amanda, vi är så lika och har så sjukt mycket att prata om ;) sedan såg vi rock of ages hos henne och åt massa godis!
Idag började jag dagen med en skön sovmorgon sedan gick jag till åsen och vände 12,19km så himla skönt att rensa huvudet till musik.. Känslan när man hör en låt och texten passar in i livet just då eller i en händelse är galen :)
Kom på mig själv att dansa, skutta och göra jympamoves efter vägen :)

I morgon blir det promme med Elsa, jossan och Fridolf på morgonen. Även en lång promme med Ida står på schemat. RUJ ska få sig en välbehövlig städning, påfyllning av glykol och spolarvätska, vinterdäck, ny lampa och en doftgran i morgon, min älskade bil :)

Jag fattar allt och ingenting, där stod ju du som alltid skulle va min. Du såg precis lika påkommen ut som du var, men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar...


Vi hörs vi ses i dina drömmar :)


Inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna vi bränts på

Min kropp värker!!! Hatar när folk skriver om värk alltså smärta fast de skriver med e.. Verk med e är något man gjort ett konstverk till exempel, eller verktyg! Värk som gör ont stavas med Ä, tänk så här det gör ont och det är tårar ovanpå! :) dagens svenska lektion!
Jo min kropp värker av träningsvärk, började den här dagen där den slutade igår i Friskis lokaler med en stepbräda, många andra människor och en skivstång! Ett skivstångspass igår och ett idag :)
Har tränat varje dag sedan vi kom hit i tisdags.. Skivstång 4pass, medeljympa 2pass och spinning 2pass :)

Idag ska jag packa väskan för två och en halv vecka i Dalarna :) puss för det!

Nu blåsa håret och åka på Willys och handla :)

Vi hörs vi ses i dina drömmar


Du har en chans att göra någon lycklig för en stund, jag vill gärna va med dig ikväll

Har inget nytt att berätta idag, vi har varit på stan, tränat, ätit go' middag, sovit middag i soffan, ätit center och sett på kärleksfilm..
Idag har varit en bra dag, men just nu känner jag att jag bara bubblar av förvirring av alla känslor inom mig eller så är det vitlöken från maten som satt igång kroppen..
Ikväll är jag inte höstpepp mera höstdepp så jag tar och lyssnar på lite dansband och drömmer mig bort till sommaren, varma långa sommarnätter på okänd ort, varma långa kramar, härligaste tältveckan av alla! Ikväll önskar jag att få dansa och förlora mig i någons famn! :)

I morgon blir bättre, puss!

Vi hörs vi ses i dina drömmar


I'm just a girl standing infront of a boy asking him to love her

Hallå
Dagen har varit bra! Valbo var destinationen, köpte tandkräm, tyg, ljus och en duschpeeling :)
16.00 satt vi på varsin spinningcykel, redo att svettas och fightas i en timme! Så himla härligt det var, tog i och trampade på för kung och fosterland! Dessutom ökade jag på motståndet idag! Det här har varit en bra träningsvecka har ökat vikterna på skivstången och orkar mycket mer, har ökat motståndet på Spinningen och dog inte av det :) har insett att byxorna blivit inte lika tighta, jag kan andas utan att byxorna spricker! :)
Nu ikväll har jag haft en date med ben & jerry, de är så himla söta!

Ikväll går det bara kärleksfilmer på tv.. Jag som är en oromantisk människa ;)

Min sambo har bokat en sista minuten till Turkiet och sticker nästa fredag, inte alls avis! Men jag ska få umgås och ha en hel helg med mina finaste vänner och dricka alkohol :)

Ta hand om er allihop!

Vi hörs, vi ses i dina drömmar


Tänker vi gå hela vägen nu?

Hejsan!
Torsdagen har gått fort, redovisningen gick bra men oj va jobbigt det var ;)
Efter skolan blev det smothies som mellis innan skivstångspasset! Har ökat på ben, rygg, bröst, triceps och idag även på axlar och armar men fy tusan va drygt det var, trodde mina biceps skulle sprängas av utmattning..
Cykelturen hem var rena mardrömmen uppför söderbacken!
Sedan slängde vi ihop en middag med lite allt möjligt vi hittade i kylskåpet, mums! :)

I morgon står spinning på träningsschemat, inte spin60 den hår gången tack och lov! ;)

Nu är det väl dags att sova :)

Vi hörs vi ses i dina drömmar!


Jag önskar jag fick fira med dig...


The worlds gonna know your name

Blogg.se appen har krånglat de senaste dagarna.. Därav strulig uppdatering och inga bilder.
Idag har vi haft musik i skolan, i morgon rörelse och redovisning! Vi är så förberedda jag och min sambo, vår uppgift började vi med idag ;)

Helgen hemma har varit kanonkul :) jag älskar verkligen att vara hemma, men jag älskar Gävle också! Nästa torsdag alltså om en vecka är det hemfärd igen :)


Vi hörs vi ses i dina drömmar!!


Vi är inte sånna som i slutet får varann

Händelserik dag!
Började med två timmar hos frisören och en stor förändring innan rakapparaten kommit fram eller håret växt ihop till en knut på huvudet ;)
Nu har jag en axellång Page och massor av ljusa uppfreshande slingor, jag grät inte när hon drog håret i den hemska silikonhättan tack och lov! :) kände mig som en ny människa när jag gick ut genom dörren!
Efter det hade jag två timmar med jossan och Elsa, finaste flickebarnet jag vet! :) hon skrattade åt mig idag sen pruttade hon på mig och skrek och grät.. Vi gick 5km och Elsa var nöjd i vagnen, även bamsebjörn följde med på promenad idag :)
Efter det plockade jag upp mina tre musketörer, Anna, Amanda och Ida. Ja Pelle följde ju också förstås :) vi skulle på vandring, uppför Wäsaberget.. Min idé som jag ångrade efter 10m rätt uppför! Trodde allvarligt att min sista stund var kommen, hej flåset!
De där drinkarna på rättviks bowling och krog gjorde sig ganska påminda, men upp kom vi och vi överlevde! :) härligt var det.
Efter det har jag sovit på soffan!
I morgon väntar en morgonpromenad med Elsa och jossan kl 8 och sedan packa och en liten tur till stallet kanske :) sedan bär det av mot Gävle igen!

Vi hörs vi ses i dina drömmar


Baby doll

Borde egentligen sova men allt snurrar lite för mycket och jag orkar inte lägga ifrån mig telefonen!
Har varit i Rättvik på bowlingen ikväll med några av mina närmaste finaste vänner här hemma!

Vi hörs vi ses i dina drömmar

By the way, borde det vara alkolås på Facebook och oftast på mobiler över huvudtaget!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070efe69606ee01a2fdd095.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070efe69606ee01a2fdd095.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070efe69606ee01a2fdd095.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070efe69606ee01a2fdd095.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070efe69606ee01a2fdd095.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070efe69606ee01a2fdd095.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070efe69606ee01a2fdd095.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070efe69606ee01a2fdd095.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070f0369606ee01b89eaf17.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070f0369606ee01b89eaf17.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070f0369606ee01b89eaf17.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070f0369606ee01b89eaf17.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070f0369606ee01b89eaf17.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070f0369606ee01b89eaf17.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070f0369606ee01b89eaf17.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/575502/images/2012/pic_5070f0369606ee01b89eaf17.jpg" class="image">


I'll be the one that protect you

Äntligen var dagen D här!
Dalarna♥
Det pirrade i magen när vi åkte genom söderås och såg Siljan så blank och fin med alla härliga höstfärger runt sig, gult, grönt, brunt och rött samtidigt som det var lite imma och en ganska mörk himmel så smet några solstrålar igenom och sken mot oss! Att åka in i lilla älskade Dalen, platsen där alla vet allt om alla och tryggheten är ett faktum var obeskrivligt skönt! jag ville bara kasta mig på närmsta person och bara krama!
packade in min fruktansvärt överpackade packning i huset där jag växt upp, huset som min morfar byggt och kände lugnet komma in i min kropp.. Efter det har jag gått runt med ett leende på läpparna och en stor trygghet och värme i kroppen för trots att alla klagar på skitsnack, trångsynthet och andra skitsaker om vår lilla by så känner jag sån oerhörd kärlek och närhet! Jag känner tryggheten, glädjen och kärleken i varje människa, hur vi alla ställer upp i kamp med varandra i hemska situationer. I morgon är det begravning för en fin människa, en tvåbarnspappa som miste livet alldeles för tidigt i vår lilla by, jag vet att kyrkan kommer vara proppfull av gråtande människor som kommer minnas och sörja men samtidigt kommer de alla känna trygghet och kärlek för de vet att i vår lilla by ställer vi upp för varandra och finns där! så mina vänner skippa jantelagen och den där "jag vill inte lasta mina bekymmer på någon annan"-attityden och ta hjälp av varandra, dela glädje, sorg och kärlek! Visa att vi genom att stå bakom varandra, hjälpa och kämpa tillsammans har byggt upp ett fint ställe! Var stolt!
Men kom alltid ihåg att det är bra att komma härifrån ibland för att få perspektiv på saker och få se något nytt och därmed få nya livserfarenheter!
Jag kan ärligt säga att jag är stolt att komma från denna lilla "skithåla", men jag har även bott borta och fått lära mig att livet inte är en dans på rosor och att gräset inte är grönare på andra sidan! :)
 
Igår var vi på tacksittning, herrejösses! att inte ha druckit en droppe alkohol på en månad och sedan tro att man tål samma mängd och lite till är vansinne, men jag hade vansinnigt kul också ;) Hemma klockan 22 med ett snurrande huvud och en lika snurrig sambo!
I morse körde vi rally på med några killar som trodde de kunde ragga på oss på motorvägen, bättre lycka nästa gång!
 
På måndag klockan 9.15 ryker mitt hår! lite nervöst men samtidigt så oerhört skönt! :)
 
Nu ska jag skriva klart hemtentan!
 
I morgon flyttar en av mina bästa vänner till skåne, Min lilla Josefin! hon den där som alltid varit där men aldrig så här nära.. vi har haft våra bråk, våra tjaffs men samtidigt så har vi så mycket tokiga, roliga, galna, helt sjuka, varma och kärleksfulla minnen! Jag glömmer aldrig den dagen vi båda insåg hur lika vi var och hur våra liv var på samma ruta och hur vi tillsammans gjort det bästa av situationerna. jag glömmer aldrig när hon följde mig de 40milen för att lämna fröken W på ett helt nytt ställe och hon fanns där vid min sida och stöttade! Det var okej att gråta, skratta och bara känna. Vi lastade hästen utan att ha transporten påkopplad på bilen, vi höll på att hamna i krock på grund av en husbil som prejade oss, hon hängde sig på tutan och jag bromsade för livet, fröken W lär ha trott att hennes sista stund var kommen ;) Jag älskar dig ♥
 
 

90's bitch

Idag har vi haft drama hela dagen, faktiskt en helt okej rolig dag :) läraren är grymt rolig! :)
Efter skolan blev det tacos till middag och lite tv innan vi cyklade ner på stan för att träna, först Clas Ohlsson och köpa ett nytt cykellås då min nyckel gick av i låset igår morse innan skolan.. I morse startade jag dagen genom att tappa telefonen i ansiktet när jag kollade var klockan var, fick en snygg fläskläpp och en mysig start på dagen ;)
Tränade skivstång nu ikväll, ökade lite i vikterna på bröst ikväll och orkade stå plankan låten ut idag på tå! Nästa gång ska jag öka på ben och rygg :)

Nu har jag packat lite inför torsdag och plockat undan mina sommarkläder för att välkomna hösten och vintern :)

Vi hörs vi ses i dina drömmar


Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så!


Vill att änglar ska se dig och allt gott ska ske dig

Hej!
Idag har vi haft bildlektion i skolan, arbeta med lera stod det på schemat och det gjorde vi även i 6 timmar.. Vill inte se en lerklump till på några veckor nu tack! mina händer kändes som sandpapper ett tag men nu har de gått tillbaka till sin normalfuktighet ;)
efter skolan som vi slutade ca 15 cyklade vi hem och gjorde i ordning dagens middag, TACOS! :) mums
klockan 17 stod vi i gympasalen på fjärran redo att svettas, åh jag blir så lycklig av att avreagera kroppen en timme om dagen! i morgon väntar skivstång! jag har faktiskt märkt att jag fått några muskler och lite kondis sen augusti, tack gode gud för det! Det bästa som finns är när man får resultat på allt slit! :) och byxorna sitter inte lika tight längre utan jag kan faktikst andas nu ;)

sedan har jag pluggat lite och ska även göra det nu, pluggar bäst på kvällarna!
Tvättat har jag gjort tre maskiner så nu är jag redo för Dalarna! va är det för väder hemma egentligen? vad ska man ha för kläder med sig?
I morgon ska jag först till skolan, sedan packa och plugga innan skivstången!
 
Idag tog jag steget, shit va nervös jag varit länge men nu är det äntligen gjort och jag och min älskling är otroligt nöjda, Välkommen iOS6! :) Min iphone har alltså fått sig en välbehövlig uppdatering och de känns som att min älskling behövde det :)
 
Helgen var riktigt trevlig, fredagen började vi med ett helvetespass på spinningcyklarna.. vi bokade soin bas/medel som är uppdelat i två block efter uppvärmningen med en återhämtning emellan men när vi kom dit var det spin60.. uppvärmning och sedan fullt ös i ett block på 36min.. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta då mina ben fullkomligt skakade av utmattning och sen var det dags att cykla hem..
sedan begav vi oss till Valbo för sambotid! Ikea och valbo köpcentrum. Fast först köpte vi oss varsin ukulele på 4sound, min är rosa! :)
köpte bara nödvändigheter i Valbo, sängkläder doftljus, en tunnare typ jacka, en mönstrad lite roligare bastopp och tumvantar. :)
På lördagen började vi med jympa på fjärran, herregud jag simmade typ eller ja jag flöt runt i mitt eget svett på avslappningen i slutet ;)
efter välbehövlig dusch så blev det stan för att fortsätta vår shopping och en fika på wayne's med Karro, Niklas, Natalie och hennes lillebror Jesper :)
Hittade endast en underbar halsduk från vila i den härligaste grönfärgen jag sett :)
Söndagen bestod av plugg, plugg och plugg..
Nu åter till hemtentan!
 
Vi hörs vi ses i dina drömmar
 
Fyndade på Veromoda och Diiza förra helgen! de tre vita topparna 50kr/st ord.pris 299.95kr/st
Den röda är från Vila och blev min för 150kr ord.pris 300kr.
 
Hemlingbyslalombacke formade våra rumpor en dag
 
Kreativiteten flödade en dag på HIG!
 
Välkomna
 
I love it
 
Perfekt till mina gröna byxor (från HM flyttade in för några veckor sedan!)
Höstens mysigaste
 
 
 

RSS 2.0