Heaven's got a plan for you

Skrev världens inlägg här tidigare ikväll för min sambo vill att jag ska blogga så hon får veta vad som händer i mitt liv..
Inlägget försvann.. Jag blev förtvivlad..
Jag skriver kanske om det i morgon istället :)

Nu ska jag sova skolan väntar i morgon 9-15.30 :)

Bjuder på en vårbild för att jag kan! Längtar som en tok till på torsdag! :)

Vi hörs vi ses i dina drömmar


Musarm?

tja tja bloggen!
 
här är jag helt fast i en hemtenta som ska vara fyra a4sidor lång, innehålla sex didaktiska frågor (när, vad, hur, varför, vem och vilka ska frågorna börja med..) Själva tentan ska handla om ämnet Rörelse, dans och rytmik.. den ska lämnas in den 5oktober.. så nu vet ni vad jag har framför mig den närmaste veckan..
jag har inte skrivit ett ord eller jo överskriften och mitt namn samt kladdat ihop sex frågor..

Nu har jag kört fast och jag orkar verkligen inte öppna en tråkig kurslitteraturbok

Så jag skriver lite här istället.
 
Vi tränar på varje dag med något, fast i fredags tog vi vilodag. I helgen som var har familjen Karis varit här, Johan, Helena och Kjell! Trevligt med lite sällskap här och mysigt med middagar.. vi har varit på ikea, stan och på lite fler ställen. i lördags tog vi med oss Helena på Dan's morgonjympa på fjärran. Det är så skönt att starta lördagmorgon med att köra ur kroppen lite.
på Söndagen gick vi 3km i Hemlingby samt slalombacken, fast jag tog bara halva..
Har haft sån himla värk i axeln sedan i torsdags, trodde först det var träningsvärk efter skivstången men troligtvis har jag slitit lite på axeln då på skivstången och sedan inte haft något stöd under armbågen när jag suttit vid datorn och därmed fått "musarm". Det gör SJUKT ont och strålar från nacken ner i axeln och ut i armen.. Vissa nätter är det svårt att sova och jag vaknar av värken och behöver flytta armen i ett bekvämt läge med hjälp av den andra handen då jag har svårt att röra armen i den värken..
 
Nästa vecka på onsdag är det Tacksittning för årets N0llning, med temat "Så här har du aldrig sett mig förut?!" Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, inte den blekaste faktiskt.. Men det löser sig ;)

Sedan på torsdagen den 4 åker vi hem, hem med stort H! Dalarna! min kropp fylls av glädje och energi av bara tanken :) behöver jag säga att jag längtar eller?! Mitt älskade trygga hem i finaste Älvdalen! :) och mina vänner då ska vi bannemig dricka vin!
Jag behöver göra något nytt med mitt hår också för den delen, men jag kan inte komma på vad?! kanske några mörkare slingor eller en lugg eller något :) har ni något förslag?
 
Nu tillbaka till tråkböckerna! förresten har vi inte hunnit köpa ukeleles än då de var slut på musikaffären men de har beställt hem fler :) men vi har ju startat vår musikerkarriär i alla fall, film finns på facebook ;)
 
Vi hörs vi ses i dina drömmar
 

You want me down om earth but I am up in space

Söndagen har varit lugn och skön :)
Började med soffhäng sedan tvätt, tacomys och sedan kibalans (: nu soffhäng med xfactor och jordgubbar med grädde :)

Igår fuskade jag och åt kladdkaka på Harrys och drack pepsi men det dansade vi ju bort sen med alla fina och fulla människor ;)

Vi hörs vi ses i dina drömmar


Hey I heard you like the wild ones

Hej hej hallå

Hemma efter en nykter och kul kväll på Harrys! :) god mat, trevligt sällskap, bra musik och bara helt fantastiskt! HB jag är ledsen men Harrys passar mig bättre ;) de bästa med att gå ut nykter är att kolla på folk hur de beter sig egentligen och att man kan spåra ur och ingen annan kommer ihåg det dagen efter ;)

På måndag ska jag köpa en ukulele! Puss

Vi hörs vi ses i dina drömmar


If I take you home, it'd be a homerun

Började denna lördag på fjärran med medeljympa med Dan! Shit va kroppen fick jobba idag.. Svetten sprutade och luften tog slut.. Musklerna fullkomligt skrek av utmattning på cykelturen hem, men oj va nöjd jag är! I morgon är det veckans sista träning/stretch kibalans! :)

Nu dags att duscha av svetten sen ska vi på stan och ikväll ska vi äta ute med fina klassisar :)

Puss för livet


Nollningsbildbomb

Trollmorsor
Fjäsk för skändare
Brännbollstroll
Ove
Med flaggan i topp
Neonkväll
Neonkväll
Världens bästa phaddrar
Världens bästa nollor
Finsittning
Finsittning
Finsittning
Nyktra hungriga Phaddrar
Finsittning
Oveinvigning
Vi ska starta ukulelerockband!

Slutet av sommaren bildbomb

Behinde the scenes
Finast på bete
Har man ingen tändvätska tar man hårspray
Ridskolan del 2
Huvudstaden
Mys
 
 
fyra apor är det nya
Anders, Göran och Ove
W och D
Vi var med på Hästcrusing
Musik och motor
Årets sista dopp i älskade Loka
Strömsholm
Mys i stugan

Välkommen Herr höst

Sommaren är officiellt slut, löven börjar bli röda och gula och regnet har hälsat på oss i dagar tillsammans med stormen! Skolan är i full gång, vi läser en kurs om estetiska ämnen den här terminen. Musik, Rörelse, Drama och Bild. Riktigt kul faktiskt, det vi gjort redan och vad man kan utläsa av studiehandledningen så kommer den här kursen vara kanon!
Vi kommer bland annat att lära oss spela Ukulele, första lektionen lärde vi oss två Ackord och två låtar! :)
 
Min sommar har varit bra, ganska impulsiv och med full fart men det är väl mitt liv i ett nötskal antar jag!
Har jobbat häcken av mig på tre jobb, men trivs så bra med mina kollegor och att ha folk omkring mig och med mig. Okej jag har varit riktigt trött på att jobba också, ibland blir det för mycket... Speciellt om kunderna är sura och otrevliga! 

Har festat en hel del den här sommaren, Boggberg, Älvdalen, Malung, Våmhus, Rättvik och ja överallt känns det som! :) Avslutade med Musik och Motor som levererade som vanligt, och alla Älvdalingar och mina Darlingar var samlade, Till och med Fröken Skåne kom hem! :) Helt fantastiskt!
 
Sista Natten i Dalarna spenderades med min käraste Ida i Brindberg, även Raggarsnöret fröken ford kom upp och hälsade på! Jag är så himla lyckligt lottad som har så fina vänner runt om mig! :)
 
Fröken W och jag har haft en lugn och skön sommar, vi har varit på bete i Väsa och i Brunnsberg! :) Vi har spenderat sommaren med Daniel, Eken och Cayenne, mest bästa vännen Danne. Hon har varit skadefri från att jag fick sätta igång henne till i slutet på sommaren då hon fick en hovböld, men tack vare veterinären Anna och Alf så fick vi bukt på den också! :) Tack Camilla för sällskap och all hjälp och stöd!
Sedan en dag i Juli kom en tjej upp och prövade min fina Prinsessa, de passade bra ihop och ja sedan v.34 bor W hos henne i Hallstahammar. Ett jättemysigt stall, stort och luftigt. Här trivs hon nog riktigt bra, hon och Ellinor! :) Fröken skötte sig utomordentligt bra när vi åkte ner, de andra trafikanterna skulle jag däremot inte vilja berömma så mycket! Väl framme kastar sig fröken på saltstenen som om hon aldrig sett salt förr och vägrar släppa den på en kvart, pinsam hon är!
 
Bästa säljaren hela sommaren! Sommarens bästa
Sommarens bästa
Finaste PollarEn spårad kväll



Dansbandsveckan
Taggade?!
Minidänsbänderz på G?!Civilolydnad?
BingobrudarBullsjön!

 

I blåbärsskogen

Hej hopp!
Den här veckan har gått bra utan socker men jag måste äta på rätt tider annars kommer blodsockerhumöret fram och då vill man inte vara i närheten :)
Har syndat med lite mörk choklad och en muffin som Natalie bjöd på igår :)

Tränat har vi gjort också varje dag, måndag pw, tisdag medeljympa, onsdag gym, torsdag medeljympa, fredag spinning och lördag medeljympa i morgon blir det gym och kibalans :)

Idag har vi haft stoor hemlängtan så vi åkte till hemlingby och gick i skogen, plockade även blåbär så vi kan göra smothies som är ekologiska och närodlade :)

Nu har vi nyss ätit helstekt fläskfilé med rotsaker och snart blir det morotsstavar :)

Puss


Socker och alkoholfri

September går i välmärndets tecken! Bra kost och träning, alkoholfri och sockerfri :)

Idag har jag typ velat äta allt jag sett för att jag har haft sånt sug efter socker..

Skolan har börjar igen, nollningen är slut och hösten är här! Mysigt men lite tråkigt! :) ingen höstdepp än bara höstpepp!

Nollningen var de bästa avslutet på hela sommaren, helt galet och behöver upplevas för att kunna beskrivas och förstås :) två veckor av fest, härliga människor, glada nya möten, aktiviteter tävlingar och bara hur kul som helst :)
Många nya vänner, man vet ju hur vilse man var själv när man var ny :)
Vi avslutade på topp i fredags med finsittning, tvårätters middag med tal, spex och sång! Jag och Anna höll även vi ett tal som blev succé, men de är klart vad skulle det annars bli?! ;)
Sedan ballade det ur och vi röjde rejält på kåren, lite Sälenstuk över det hela :) vi tog bussen "hem", det slutade med vilse i Gävle vandrar vi omkring, vi vandrar omkring och vi hittar ingenting ;)

Idag har vi varit i skolan en sväng sedan gick vi på stan och jag köpte nya träningsskor som jag bara längtar efter att få prova på morgondagens jympapass :)

Bilder får ni senare ni kan få en nu :)


RSS 2.0