Sommaren på världens bästa hotell

Har jobbat på världens bästa hotell i sommar!
Sommaren har varit helt fantastisk, jag trivs bättre än fisken i vattnet på hottis. Jag älskar det och hänger därför där när jag är ledig också! :)
sommaren har bjudit på många galenskaper och nya bekantskaper och vänskaper. Jag har träffat så himla mycket olika människor, de stressade, de sura, de missnöjda, de som alltid hittar något att klaga på, de som alltid är bättre än andra, de som inte tål ett nej, de som inte kan stå i kö, de som skäller ut dig för minsta lilla, de som du bara vill trycka upp fisken i ansiktet på som de frågat efter 40gånger och du vänligt berättat att den kommer om 2 minuter när den är färdig, de som raggar på allt, de desperata och de där svinen.
Men trots alla de där människorna så finns dem där glada och trevliga, som hjälper till, som avgudar dig och ditt arbete, de som låter dig arbeta och uppskattar dig, de som lyfter dig i dina dåliga dagar, de som alltid kommer och bjuder på ett leende och de är dubbelt och till och med trippelt så många som de där andra och de gör dina dagar så otroligt bra och fantastiska på jobbet att du älskar att gå dit! :)
Att vi varit ett helt fantastiskt arbetslag i sommar har int gjort saken sämre heller, vi är fantastiska japp de är vi! :)
Vi har minsann fixat en hel sommar med allt vad det innebär, a'la carte, turistbussar med pensionärer i tusentals, raggare, firmafester, kalas, luncher, simläger, hockeyläger, m.m och såklart världens bästa festival klarade vi också galant :) Musik och motor blev inget annat än fantastisk och det är värt varenda liten tår, utsliten kropp, för lite sömn och en trasig axel/rygg/nacke som precis börjar kännas normal igen nu sisådär två veckor efter festivalen :)
När klockan slog två den där söndagsmorgonen så var det inget annat än lycka som strömmade genom kroppen, VI GJORDE DET! den responsen vi fått på årets festival är grym, med fullt hotell och festivalområde och bara glada och nöjda kunder kunde vi inget annat än dansa av lycka och glädje för att fira! :)
TACK till alla er som besökt oss i sommar, vi ses igen
 
Glöm inte att följa vår häftiga resa från hotell Älvdalen till Hotell Hagström
 
puss på er och sommaren 2013 en av de bästa helt klart
 
JA sommaren 2013 är en av de bästa, min sommar har varit fantastisk mina vänner är fantastiska
 
vi hörs vi ses i dina drömmar
 
ps. slänger in lite bilder sen

RSS 2.0