Just the way I am

Tänkte skriva några rader, loggade in och sen blev det tomt så nu sitter jag här och får knappt ner ett ord för att jag inte vet vad jag ska berätta.
Just nu rullar mitt liv på i ett och samma spår känns det som men det är skönt det med :) Skolan, hemma, vänner, träna!
Häromdagen var det alla hjärtans dag, shit pommes vilken hysteri! Jag personligen uppskattar vardagsromantik mer om jag måste välja fast ja de är väl sött med alla hjärtans dag också men.. Just nu är jag inne i en sån där romantikdödperiod. Visst saknar jag närhet och kärlek vissa dagar men jag är för självälskande, egoistisk och livsnjutande för att släppa någon in på livet just nu! :) Det är skönt, mitt liv kretsar kring MIG, mitt liv mina val. att rätta mig efter andra människor har aldrig varit min grej riktigt, och försöker någon "sätta sig på mig" såblir jag lätt tvär och gör precis tvärtom eller slår tillbaka med samma metod eller värre. försvar är mitt bästa vapen.
Så min alla hjärtans dag spenderade jag så här, först en promenad med två av de vackraste kvinnorna i mitt liv, Elsa och Jossan! :) Elsa hon den där ungen som får mitt hjärta att smälta! ♥
sedan fick jag besök av en av världens bästa frisörer och min nyfunna helt fantastiska vän Sofie, hon slingade mitt hår och vi pratade om livet! Så himla underbart att vi har precis samma åsikter om det mesta, hon är en stark och fin vän som jag tänker hålla hårt i! :)
Sedan jobbade jag ett kvällspass på hotellet där de hade alla hjärtans dag middag, gulligt!
och jag tyckte det gick över förväntan bra men vet ni vad? ALLTING handlar om inställning!
 
Den positiva Inställningen är den viktigaste delen i livet, om man tror på livet, tror på att allt ordnar sig, vågar chansa, och gör det med en positiv inställning så fixar man allt! Misslyckas man så lär man sig något av det och kämpar vidare med en positiv inställning, bryt ihop och kom igen! Du tjänar INGENTING på att gräva ner dig i negativitet och sura för saker som BARA DU SJÄLV KAN ÄNDRA! :) trivs du inte? Gör något åt det! Vill du flytta? flytta, testa i alla fall innan du säger att det inte går det enda som hindrar dig är du själv och din inställning!
har du inga pengar? pengar är alltid ett problem, men problem är till för att lösas! så kör på ändå lev på nudlar och vatten en månad om det behövs! :)
 
Det enda som hindrar dig från att leva dina drömmar är du själv och din inställning!
Släpp sargen och våga stå på dina egna ben, du kommer att lyckas om det är meningen och du vill tillräckligt mycket! :)
 
Puss från kvällsfilosofen
 
Vi hörs vi ses i dina drömmar
 

Someday we'll be kings and queens

Fick sånt där oerhört bloggsug nu på kvällskvisten :)
Har varit upptagen med plugg, kurslitteratur och att läsa om Mr Grey på kvällarna annars :) Mr Grey böckerna är helt obeskrivligt bra, redan från första sidan har jag varit fast helt fast! Läste ut alla tre böckerna väldigt snabbt och nu saknar jag att läsa om Grey på kvällarna, min sambo tycker förhoppningsvis jag är socialare nu ;)

Helgen som var betydde bröllop och familjefest för min del, min fina underbara kusin Camilla gifte sig i Vänersborg! Hur fint som helst och allt var super! Så himla underbart att träffa hela släkten och bara njuta i kärlekens tecken en helg :) jag hade min underbara blå klänning och Johannas fina pälsjacka :) bilder kommer!

Vill tipsa er om en av mina favoritbloggar också och nu vet jag inte hur man länkar från min iPhone men här är adressen http://civilbefalhavaren.blogg.se/
Det är Sofia som bloggar, hennes fästman är i Afghanistan på utlandstjänst så hon delar med sig om sin vardag hemma i Sverige alla motgångar och medgångar, känslor osv. Jag har alltid beundrat människor som gör utlandstjänst och hade jag inte kommit in på högskolan hade jag troligtvis sök in i det militära med siktet inställt på utlandstjänst, jag vill göra skillnad och hjälpa andra människor! :)

Igår köpte jag nytt Friskiskort och idag tog jag årets första pass, core! Välbehövligt efter 2 månaders vila och innan dess 1 månad med bara promenader! Vi har även börjat igen med vårt älskade lchf! :)
Motivationen är faktiskt rätt bra och blev ännu bättre när jag stod på friskis idag och såg en stor klump i spegeln, när magen står ut mer än pattarna då är man plattpatt och/eller i behov av att bli fit ;)
På fredag ska vi mysa med tacos för jag har hört att någon fyller år då ;)

Nu dags för sömn!

Vi hörs vi ses i dina drömmar


RSS 2.0