En del dagar känns så hopplösa utan dig

Vissa dagar önskar jag mer än något annat att bara få mysa i din fina päls, gosa in hela ansiktet i ditt ansikte och känna dina andetag i min nacke!
Jag älskar och saknar dig så mycket mer än någon någonsin kommer att förstå, din plats kommer alltid vara störst i mitt hjärta! Du kommer alltid vara en del av mitt liv!
Du ger mig sån lycka!

Finaste Wilma, min alldeles egen lilla fröken W!


You only hate the road when you missing home

Sitter på tåget hem nu, ska skriva mer om Sälen jag lovar men inte idag :)
Har varit på blixtvisit hos fina Sofie, hon har använt mig som hårmodell :)
Efter hennes prov åkte vi till stan och tog en lång mysig lunch på urbans, så himla mysigt! :)
Sedan sprang vi i lite affärer innan vi skildes åt mitt i shoppinghysterin!
Hittade mig lite grejer i alla fall :)
Sedan gick jag till station och nu sitter jag på tåget på väg hem!
Igår träffade jag Rebecka från Göteborg som jag inte sett på år på stationen, härligt!
Och är det inte typiskt att när man sitter där sliten som få efter en heldag i skolan, förkyld och sliten så går alla snygga killar förbi.. Annars om jag vore fixad och snygg då hade ingen gått förbi ;) haha

Men nu ska jag ta och gå på toaletten här på tåget innan jag kissar i byxan! Konduktörstanten skriker väl snart NÄÄÄÄSTAAA DJUUURÅÅÅÅÅSS?! Jag har velat hoppa av varje gång hon tagit i mikrofonen, de kan väl åtminstone sänka volymen?!

Vi hörs vi ses i dina drömmar


Is it the look in your eyes Or is it this dancing juice? Who cares, baby I think I wanna marry you

Sälen, finner inte ens ord att beskriva! Jag älskar det!
Helgen har varit grym och jag har njutit varje minut!

Puss


We're just living life and we'll never stop

Här går det undan ska ni veta, just nu går mitt liv ut på att bo i väskor igen! däremellan försöker jag klämma in min fina familj och mina fina vänner, förlåt jag är asdålig på att höra av mig och ses!
I lördags klippte sofie mitt hår två cm och testade uppsättning till hennes prov, sedan blev jag medbjuden på en sån där spontanutgång på ljungbergs, spårade men såklart bra! :)
söndag var seg som attan.. Men i alla fall så bestämdes det där någon gång att jag och amanda skulle följa sofie till skolan dagen efter så hennes lärare kunde hjälpa henne inför provet med mitt hår. Sagt och gjort packade väskan och bokade biljetter..
Måndag morgon 05.30 ringde klockan, ville bara gråta!
06.20 gick bilen mot mora och bussen som skulle ta oss mot Stockholm
Bussresan tänkte jag sova mig igenom men eftersom det var ca -23 grader ute så var det något fel på bussen så det var ett alarm som tjöt hela vägen till Enköping, 3 timmar minst.. YEEES! ;)
väl framme så tog vi lunch på centralen och sedan begav vi oss till Solna och Sofies skola, där satt jag i frisörstolen i 4 timmar och den volymen som mitt hår har nu är haha helt fantastisk! trots att jag plattat lite med tången, haft mössa på mig och sovit så är inte håret platt!
på kvällen myste vi med tacos och bara massa tjejsnack hemma hos Sofie :)
Idag tog jag och Amanda sovmorgon till 9 innan vi begav oss ut i snökaoset mot tunnelbanan och sedan centralen där vi tog brunch och sedan fika innan vi tog oss till bussen för att åka hem mot Dalarna.
Tror ni den här bussresan var bättre? Knappast! Det var nått fel på den här bussen också och det bullrade värre än när flygplanen lyfter och landar och mina öron gjorde ont innan vi ens lämnat centralen och gör fortfarande ont! Passagerare gick av på grund av det och vägrade åka med osv. två timmar senare i Avesta så slutade det bullra TACK och lov! ALDRIG mer swebuss, tack och lov för tåg eller egen bil!
Emil hämtade oss i Mora när vi kom fram och nu ska jag skriva på det där kurssammanhållande arbetet som ska in på söndag!
 
På torsdag åker vi till sälen några fina vänner och jag, på söndag är det dags för Gävle och kursstart på måndag :)
sedan på måndag em/kväll tar jag sgsbussen till Stockholm och Sofie för på tisdag har hon provet och sedan ska hon klippa och slinga mitt hår efter det :)
Tisdag, onsdag eller torsdag åker jag hem till Dalarna igen! för en sista ute helg i mora/dalen innan det är dags för stora packningen att åka till Gävle igen den 28 :)
Men tro inte att jag blir långvarig där, haha helgen där är det bröllop i Trollhättan som väntar! så väskan ska än en gång packas!
Helgen därefter 8feb fyller fröken 22år men borde nog ta det lugnt här innan jag får allvarliga stressproblem eller hjärtinfarkt!
Helgen därefter den 15feb är det Stiftelsen i Rättvik för mig och 3 flickor, hotell, bowling, trerätters och stiftelsen! :) Sen är min kalender faktiskt ganska tom än så länge!
 
Vi hörs vi ses i dina drömmar
 

You can count on me like one two three I'll be there

Nytt år, samma person. lite äldre och mycket mer erfaren bara
så vad har hänt sen sist?
Julafton, firades hos moster efter jobb
Juldagen firades på hotellet
Mellandagarna bestod av Jobb, mys, vänner och fest
Nyår firades med nära och kära. 
Träffade även min fantastiska londonvän Julia som hittat hem till skogen, åh vad jag saknat dig!
Januari har börjat bra!
Ida och Camilla har flyttat till cypern, mina fina vänner jag önskar er allt gott där borta!
Var till skolan i tisdags för en redovisning eller ja samtal som tog tre timmar och vi skulle lika gärna kunnat göra det på datorn.. Men underbart att träffa mina underbara klassisar och min bästa sambo!
Idag har vi (jag, jossan, amanda och eve) varit i mora! mysi, jag älskar er så mycket brudar ni är verkligen inte som någon annan! Tillsammans är vi oslagbara!
Fyndade en kappa idag, som skulle kostat 799.95kr men den blev min för 199kr på lager 70! så himla mysig och perfekt nu till våren :)

På kvällen träffades vi i ishallen och såg ÄHC spela mot LAIK, 7-1 och skapligt bra vinst till Älvdalen :)
 
I morgon ska söta Sofie få sätta saxen i mitt hår, för om två veckor ska jag vara hennes hårmodell i stockholm där hon pluggar till frisör :)
 
Förresten ska OK stänga i Älvdalen sista februari, tråkigt men sant! kommer sakna mina kvällar med skvallertidningarna, morgonen med varm choklad och en bulle. Tack Ok, Eva, Annica, Helena, Lena, Åsa och Annelie för den här tiden :)
 
Nu ska jag ta och sova lite här,
Vi hörs vi ses i dina drömmar
 
Jag saknar dig ♥
 
 
 

Finns det verkligen hopp för mänskligheten?!

Alltså åh jag vill bara spy både på riktigt kräkas och ordkräkas!!
Den där stora nyheten som alla pratar om nu ni vet, de där som rånade en guldsmedsbutik med låtsasvapen och en av dem blev skjuten i huvudet av en polis och sedan avled på sjukhuset av sina skador.. Folk är galna och säger att polisen är en gris som bör få fängelse och inte borde finnas och så vidare.. Åh ta och vakna upp ur bubblan folket, 1 han gjorde sitt jobb, rånaren riktade ett föremål som såg ut som ett skarpladdat vapen mot honom, 2 rånaren valde själv att utsätta andra för fara och visste mycket väl vad han gav sig in i och vad det kunde ge för konsekvenser. 3 hans kompisar är så fruktansvärt elaka och egoistiska när de både lämnar honom på platsen och halvt kör över honom när han inte tar sig in i bilen borde inte dom få en egen Facebook sida där folk kan skriva vilka svin de är och att de inte förtjänar att leva i samhället. 4 att polisen gjorde fel som sköt på ett sådant ställe där det fanns så mycket civila, lägg ner bara menar ni allvar att de skulle låta bli att försöka stoppa rånare för att någon Svensson inte har vett att flytta på sig utan är för nyfiken att de helst ska stå mitt i och filma med sina mobilkameror för att de tror de kan tjäna 500kr för att sälja filmen till Aftonbladet..
Blä jag vill bara kräkas och skrika på människor, väx upp låt polisen göra sitt jobb för en dag står du där och önskar att det var dig de hjälpte! Du vet mycket väl vilka regler och lagar som gäller i samhället följ dem eller ta konsekvenserna!

Nu har jag spytt ur mig några känslor för ikväll
Tack och hej


RSS 2.0