Please tell this is just a nightmare!

Utan dig känns allting hopplöst och det finns ingen mening!
Jag önskar så innerligt min kära vän att det blir bra.
Jag ska göra allt jag kan och lite till för att inte svika dig min finaste!

Jag älskar dig, DU bara DU ger mig en mening!
Du ger mig styrka till att klara av vardagen,
Du ger mig kärlek och du sviker mig inte!


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
Anytime you whisper my name, you’ll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of girl would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone

Du raiter up mig!
Tjabba!

Tjenare brudar och grabbar!

Idag är det sol, inte riktigt jättevarmt än men de kommer :)
drömde inatt att det snöat, vaknade och grät en skvätt tills jag kollade ut genom fönstret där jag möttes av strålande sol och inte ett moln! Dagens outfit blev min svarta volang jumpsuit från GT!

Idag ska vi ut och fota, med modellIda och FotografEve! själv är jag reflexlinnea!

har anmält mig och mammi till Logdansen nu, jag längtar! det är då man känner att sommaren börjar på riktigt! så hallå du där uppe jag beställer strålande sol om det går bra den 11juni! på kvällen kan de få komma små regnstänk men inte på dagen snälla! Jag och Amanda ska köra vår finaste Ponny Daniel, så i år om inget går snett åker vi häst från kåtilla klockan 10 sen genom byn upp till Loka och sen därifrån mot Brunnsberg! :)
Vi är taggade Daniel är under påbörjad träning! än så länge är det noll problem, han har blivit tusen gånger lugnare sen vi började köra :)

igår var jag och Ida i mora en sväng, köpte en skottkärra till mammsen! :)
jag köpte en begie tunika/klänning, för att strosa runt i på dagarna!
skulle även köpa ett tyg till att sy ett förkläde till Logdansen, hittade ett men jag vet inte om de kanske är för mkt spets på det... ni ska få se en bild och sen säga vad ni tycker, okej?

Men nu är det nog dags att gå en promenad med hunden och sen äta lite frukost, men först tvätta mig lite så man inte luktar svett! Ni vet inte lukta usch, stå högt i kurs!

Puss


Måndagslyx!Myckeln!


Så nu är frågan är det för mycket spets?

Life is like a rollercoaster..

Det går upp och ner hela tiden men thats life..

I lördags var det tävling, en av de bästa tävlingarna vi genomfört tror jag, allt flöt BRA! Jag hoppade 60 och 70cm för att få en bra känsla, och oj vilken känsla vi fick. Lille Ek är en av de bästa på riktigt, även fast jag ofta satt honom i skiten förut och inte hjälpt honom så har han hjälpt mig oerhört mycket, vore det inte för honom och Lotta skulle jag slutat hoppa helt för länge sen!
Med Tusse och Lottas hjälp har jag nu även lärt mig att hjälpa honom och stötta honom för det behöver han lika väl som jag :) Första klassen i lördags red jag i dressyrtempo, med alldeles för lite ben och backade av på ett hinder när han blev för "springig". andra klassen hittade jag benen och red frammåt, med ben och tvekade inte för en sekund och vi flög över som om det bara var bommar på marken! vi var helt enkelt ett team, vi arbetade tillsammans!


Idag har jag städat garderoben och rummet, ska bara bädda i nytt nu sen är det bra igen :)

men nu dusch sen stall :)


En dag fick Daniel nya Gummistövlar ;)


Hos oss är samarbete något vi prioriterar högt, hjälper man inte till så håller man iaf sällskap och det är ju tanken som räknas!


Så här taggad är eken dagen före tävling, vila sig i form?StorLars har söta får!


Alla sätt är bra utom de dåliga!

Det var vi och det var Billy!

Hej hopp!
Förra helgen var vi ju som sagt i La Huvudstaden, Sveriges Finaste stad helt enkelt! på vägen ner gjorde vi ett stopp hos finaste Frida, som visade oss runt i Gävle. hon försökte även lura oss eftersom det var 1april, det gick bra tills hon och vi insåg att man inte borde dricka cider om man har någon i magen ;)
vi kom till staden runt kvällstid, vilade lite sen drog vi på bio, på söder fina söder! det blev filmen " hur många lingon finns det i världen" andra gången för mig jag såg filmen och den var lika bra nu! Den filmen borde alla se, eller ja inte dom som inte förstår sig på andra människor. Vi satt där på söder i varsin fotölj, var helt inne i filmen alla skrattade och grät på rätt ställen förutom några ungdomar/skitungar so, skrattade åt dem, åt helt fel saker på helt fel ställen för att dom inte förstår, dom förstår inte handlingen i filmen och meningen med den.

På lördag morgon drog vi ut på stan runt 11, vid 19 kom vi hem, behöver jag säga att fötterna kändes som sten och gjorde ont?! vi lunchade på NK, fikade på Waynes det är enda gången vi satt ner på hela dagen förutom när någon av oss hade beslutsångest för skor ;) hehe
Hittade många kap, jag älskar helt enkelt min nya garderob jag köpt, och sommarkläder kan jag inte sääga att jag har brist på ;)
På kvällen drog vi på Pizza hut♥, mysigt och GOTT!!

Söndag morgon ut på stan igen, härligt!
Vi skulle åka skywiev men dimman satte stopp för det :( och vi skulle gå på second hand men det satte lokalsinnet stopp för ;)
sen drog vi mot vår Dal!

I fredags hoppning för Tusse, gick helt okej bra! det behövs tränas så att säga! mina ben värker än, jag har träningsvärk i HELA kroppen, låren är värst!
men att ändra om ett ridsätt som funkat bra för mig, för att rida på ett annat sätt som funkar bättre för oss båda är drygt en hel omställning, nästan som att börja gå baklänges istället för framlänges, när man vant sig så går det ju! ;) Tvekar man så går det åt skogen!

I lördags Spelade Billy Opel på Cafe, ni vet han som har keps på sig när han är bjuden på middag.
det var härlig stämning, vi var på G, han var på G, alla var på G.
vi dansade, vi rockade och vi hade kul!
men det är än en gång bevisat att vissa inte ska dricka alkohol, på riktigt!
mestadels de manliga besökarna borde dra ner på konsumtionen, eller helt enkelt sluta och förresten borde endel av dem börja använda deo och parfym.
Jag kan ärligt talat säga att när någon som är minst 25år äldre än mig och tar mig på röven minst 10gånger en kväll inte är så jävla kul..

Nu är det dags att dra sig mot stallet, Amanda åker till Ungern nu en vecka så Daniel är min ponny:)
Puss hej

btw på lördag är det tävling och jag tycker ni ska komma och kolla.

RSS 2.0