Lever

Dagen har varit bra, inte kunnat bli bättre tror jag:)
jag drog ner till ida, vi tog cyklarna upp till Grundsand, det var varmt i vattnet, och jag bara älskar sommaren och att få göra saker jag gillar, men jag gillar faktiskt känslan av att skolan ska börja snart igen för att återgå till en normal vardag igen.

efter grundsand drog vi vidare ner på byn, handlade godis på domus, sen vidare mot östängs för en strips vilket var toppen:)
vidare hem till ida :D

en underbar liten fis är vad hon är min Ida<3

I mrgn ska jag rida B-ponny för jag och Julia ska ha Ponny ridning, :)
sen på kvällen blir det Boggberg och det kan hända att det blir en och annan glasskål;)

i helgen är Mora och Rättvik inplanerat alltså stavas helgen F E S T(Y) vilket jag tycker låter hur bra som helst!

mamma har satt stopp för min utlandsresa! och jag ska i protest åka till stockholm och vrålshoppa med johanna bara för det:D

det är inte alls långt kvar tlls jag är 18 nu och då säger jag bara tjingeling sverige, och hej körkort!

tjingeling sängen väntar!

på Toppen men går sakta ner mot botten

Livet är great, men på nått sätt känns allt så himla hopplöst och meningslöst just nu, allt är bara bajs, jag är trött, jag är sjuk, jag hatar allt, jag vill inte göra nått, det enda jag känner för just nu är faktiskt en rejäl jäkla fylla bara glömma allt och leva livet säga precis vad jag tycker och tänker och inte bara lyssna på andra hela tiden..
Jag är oftast på topp och är rädd för att nå botten, men man måste nån gång hata livet för att kunna sedan kunna älska det.
På senaste tiden har många av mina nära och kära varit väldigt nere, jag har alltid varit den som gjort allt för att liva upp stämmningen och få upp alla ur de hemska svackorna, men sen när de blir glada igen är jag som bortblåst känns det som, de behöver ju inte mig mer när de mår bra igen. jag ahr alltid trott att jag är stark nog att stå emot deras negativa inställning och fortsätta med mitt possitiva liv men helt plötsligt bara på någon sekund ändras allt och jag rycks med av deras negativitet, inget mot mina nära som har det svårt och mår dåligt.
jag hoppas de går över fort, och att jag kan fortsätta leva i min fantasivärld där allt är bra och det finns någon där för mig med.

det enda som gör mig lycklig nu är fest, hästarna köra bil och vänner & familj.
Hästarna är de bästa som hänt i mitt liv, sen den dagen de kom in i mitt liv har jag inte behövt mkt mer för att vara lycklig, den känslan att vara med en sådan stor varelse som skulle kunna döda med en liten spark, den varelse som är så stor och egentligen inte borde kunna kontrolleras av en liten fismännsika, som vackert lyder och följer vad man vill, en varelse som är så innerligt vacker som får mig att känna mig fri frisk och lycklig bara genom sin närvaro. det är en obeskrivlig känsla att bli ett med hästen, att känna att du har en varelse som är 5ggr så stor som du själv som litar på dig till 100% och som du litar på, som kan trösta och finnas där, som förstår och gärna lyssnar.
Det är svårt att beskriva och förstå man måste uppleva det in real life för att fatta.
Hästarna har varit de som tröstat mig som allra bäst och de är många timmar jag suttit där ensam i boxen hos någon av mina älskade med gråten i ögonen och brustet hjärta och inte kunnat annat än skratta när man får sig en nysning i örat av en kär liten häst som bara vill göra allt för att få en lycklig! de är dem som hjälpt mig igenom de svåraste tiderna i mitt liv, skiljsmässan mellan mamma och pappa, som jag egentligen inte är över än men låtsas som ingenting, dödsfallen inom familj och släkt, vänner som sviker, kärlek som rostar.

Kunde inte sova i natt, hade en till vän som inte kunde sova som höll mig sällskap ett bra tag där, vid 4.30 somnade jag äntligen, de enda jag kände för just då var att gå ut och kasta sten på den varelse som gör mitt sömnproblem ännu svårare nämligen tuppen i granngården, i want to kill it!
kl 10 hörde jag i sömnen någon som sa - gå in och väck linnea du.
vaknade av en liten kis på 2 år som kom in och skrek - NEEEEEEAAAAA Go morgon, Upp hoppa hnu leka med ATTI!
ja ja bara att plåga sig upp och leka med lille Alfred då, så idag har vi tittat på hönsen, kastat sten (A), spillt saft överallt, sprungit runt halva brunnsberg, krockat med bilar och ätit glass:) han är underbar den lilla kisen:D

men nu ska jag äta sen ner till ida:D

Tjing

Linnea Festar vidare

Torsdag:
lugn morgon, packa i lite kläder, och fixa.
körde ner till eve och lämnade mina grejer.
for till Johanna, väntade på segot, sen köpte vi dricka och drog till eve!
fixade lite grejer, började göra oss i ordning.
folk ramlade in en efter en, och tillslut var väl vi klara för lite fest, förfesten hade börjat för länge sen i huset och utanför när vi gjort oss i ordning. och så klart efter bara några groggar och cider så var alla i full gång och partykvällen hade bara börjat! Tjejsnack, spillningar, massa skratt och lite tårar.

Åkte med Amandas Mamma upp, Jag Carlsson och Maria hade värsta och högsta disskussionerna längst bak i bilen, döden var det mest disskuterade ämnet, vem fan disskuterar döden på en fest egentligen? och såklart eftersom vi är tjejer så var det jag och Maria mot Carlsson i alla frågor.

Väl framme på berget var det folk man kände överallt, och feststämningen var hög :) hade skitkul och ja sprang runt över allt och vart man än gick såg man folk man kände och saknade! Vakten vägrade släppa in mig i puben, nu i efterhand var det nog väldigt bra för då hade linnea haft 0kr på hem vägen. en viss mr.TR kan slänga sig i väggen faktiskt!
Johannes som lovat att hålla sig lugn för kvällen, var lugn till en början men sen blev det inte så lugnt längre, - är du sur på mig? - Hatar du mig?
DEt var galet på kvällen och natten, jag kan inte mer än säga tack ni är klockrena allihopa:)
Och Jossan var i dimman med Gandalf XD

Bussen hem med Milla, Martin, Eve, Johanna och en massa andra och allsång det hade vi längst fram:)
ett litet Medley med Sten och Stanley, Elvis, Lotta engberg, Svenne Rubins och en massa annat.

Lite städning, hemlisprat, Oboydrickning, en däckning av någon på toaletten med en nyöppnad cider jag menar hallå det var ju efterfest;) , Tjejsnack och skvaller. sen var det några som älskade till Buddy Holly eller?! ;)
Hett är de enda ordet som beskriver natten bäst!


Fredag: vaknade upp pigg som en nötkärna, not!
Milla hade farit hem, bara vi andra 4 hjältar kvar, gick upp på byn tog ut pengar väntade på Martins buss hem.
Åt Pizza med eve och Johanna.
hem till eve och städa efter gårdagens rabalder,
vid 3 kom mammi och hämtade mig, vi tvättade bilen, vi for och plockade upp the Dahlrots och drog till sälen för en helkväll med Diggiloo, som var fett king och fruktansvärt kul!
Måns var görsnygg som vanligt och tanterna smälte för en svärmorsdröm som honom;)
Nanne har en bra röst och vet hur man får igång publiken;)
Lotta Engberg är och har alltid varit lite av en favorit och hon höll måttet såklart! :)
Lasse Holm, ja vad säger man? vad vore Diggiloo utan honom? ingenting!
Magnus Johansson, trumpetarn som fick alla i den lite äldre generationen att njuta som fisken i vattnet när han spelade en gotländsk sommarnatt (eller vad den hette).
Stefan och Kim som rockade loss med fiol och gitarr, och ett annorlunda pianoframträdande utan händer;)
Thomas skrattar man inte åt honom har man verkligen noll i humor, så invecklad men ändå så bra! fanns inte en sur min i publiken när han sjöng, drog sina skämt och visade sig på scenen.
Molly Vilken röst hon har alltså här snackar vi gåshud till tusen när hon sjöng den svenska versionen av låten Halleluja.
LInda är det någn som får igång alla i publiken så är det linda, hon och hennes låtar är glädjespridare.
Diggiloo var värt varenda krona att se :)

blev en sväng förbi Boggberg på hemvägen också där Billy Opel hade skivsläpp.
Han har ett bra sväng i låtarna;)

Lördag: trött som ett svin plågade jag mig upp vid 10, slockande igen. gick upp 12 för då hade vi fått besök av dahlrotarna igen.
åt frukost och fikade.
sen åkte jag och mamma till brindberg jag körde det gick toppen, solade lite medan mamma städade.
hemma äta lite och skriva nu ska jag ner till Olivia en sväng :) TJIIIINGMan vill ju inte riskera något;)

Imorgon blir den bästa dagen i ditt liv ,
om du inte lägger upp detta innan 00.00 ikväll kommer det för alltid ligga en förbannelse över dig..


I mrgn är det Boggberg och tydligen är det fest igen då :)
Badat med Ida (Badkrukan) idag i nässjön, ;)
sen övningskört igen i massor, planerat inför fredag då vi ska till Sälen på Diggiloo:D


Linnea är lite sjukare igen nu och Orsingar kan INTE prata älvdalska;)


Malung var galet forts

Torsdag: Vaknade rätt tidigt och tyskarna hade snott vårat bord, så vi gick och köpte bröd och hade picknick utanför receptionen istället vi var bara lite slitna och gick runt i sovkläderna, och alla skrattade åt min mössa, vi gjorde oss i ordning, packade ihop grejerna lite och gick ut på malungs city, åt pizza, bland de första vi åt den veckan, men tusan va mätt man blev, gick tillbaka till campingen, packade ihop checkade ut, det började hagla och sen tog vi en taxi in till järnvägstationen. Satt där och väntade på bussen ett tag, köpte godis och juice på ica, sen kom bussen, vi satt och prata med busschaffören hela vägen och han var lite rolig han, han tycker att jag borde göra lumpen för att visa alla, framme i äppelbo möttes vi av Jeppe, hemma hos jeppe satt olof vid datorn och nörda, dom spelade lite Guitar Hero, efter ett tag for Olof och Oskar ut och fiskade, jag och ida gjorde oss ordning för kvällen, fick skjuts till busshållplatsen, tog bussen in till Malung träffade några trevliga typer på bussen, gick upp till Parken dansade fötterna av oss, Ida fick en brat efter sig, vi dansade ifrån honom, jag och maria rockade på till Barbados och jisses va kul det var:D
Någon träffade en Göteborgare och dansade med honom resten av kvällen och någon fick göteborgaren i halsen och dreggel i ansiktet och någon blev aldrig av med göteborgaren,
- Jag måste gå till min kompis bussen kommer typ nu hej då!
- ja men jag följer dig
- nej tack!
SMACK, där fick någon en göteborgare i facet igen.

Jesper kom och hämtade oss, vi blev jagade av polisen, eller så var det bara en vanlig bil.

 

 

Fredag: Vaknade med Ida i famnen det var mys;) slö dag, jeppe lagade mat, jag och ida slöade heeela dagen, Började göra oss i ordning, Jeppe for till Tias på förfest, vi gjorde oss klara, Igor och Jeppe kom och hämtade oss och vi hamnade hos Tias på förfest, jag pratade med Johanna som kommit hem från Turkiet äntligen<3 tog bussen in till Malung, jag och ida gick på upptäcksfärd för att hitta den försvunna spritflaskan. Mitt i middagen kom vi, ursäkta jag skulle hämta en spritflaska min kompis glömt;) gick upp till orrskogen där vi mötte två små pinglor vid namn Ida och Sofie, dansade tills fötterna gjorde ont, träffade en Göteborgare som inte var galen som hette David som gått på skolan i 3år i lilla Dalen. Hittade Jeppe och en inte alls full Johannes, som inte var för full för att komma in på ölstugan, som inte pekade finger åt någon och absolut inte försökte strypa någon, en Johannes som var lite pilsk på jeppe, Jag blev bättre polare med vakten, och Johannes kom faktiskt in på ölstugan tillslut, Ida och Jeppe smet och själv blev jag med Johannes, allas vårat lilla barn för kvällen som skulle gå dit, nej dit, men inte dit, dit, men hit ska vi, nej vi ska dit, men vi ringer den, eller den, men då går vi hit nej förresten vi går dit, tillslut hittade vi Oskar och jag såg min chans at ge över ansvaret till någon annan, sprang iväg letade rätt på jossan för vi skulle ju dansa hade jag lovat, Jossan stoppade ner telefonen i Bh:n och vi skulle ut ur Ölstugan när en vaktbrud kom fram – du ska du ha med dig den där ut?
- vad min telefon? Ja den ska jag ha med ut?
- nej men ölen lämnar vi här inne

-Öl?

Jag och jossan tittade på varandra som två frågetecken

- ja ölen du stoppade ner

- nej men det var ju min telefon
Jossan plockade ur allt ur BH:n.
- så nu har jag inget mer här du får känna om du vill

- oj ursäkta då såg jag nog fel

Linnea och Jossan dansade och dansade, men se blev jossan lite yr och vi gick ut.

Lånade bil nyckeln och sprang till bilen en snabbis

Kom tillbaka sprang in. Min vaktpolare hade stoppat massa folk vid ölstugan men Linnea hon springer dit säger snälla jag måste få gå in och lämna nyckeln. Visst fick hon det.

- ÄR det skillnad på henne och mig eller? Hör jag någon skrika efter mig.

Tog bussen hem till äppelbo, och Tias ville ha våran musiklärares nr eller var det någon annan ewa;)

I äppelbo var vi nära att dö ett tag men det är hemligstämplat!

 


Lördag: ringde mamma hon skulle komma och hämta oss.

Slöade hela dagen, jeppe lagade mat. Martina John och Timmy kom,

Mamma kom äntligen och vi åkte äntligen hem till kära älvdalen<3

Älvdalen är nog de bästa stället i Sverige ändå, jag trivs som fisken.

Men inte var min malungskarriär slut än inte, nej bara hem byta om och sminka på sen drog jag emma eve och pernilla ner igen. Rockade på som galningar i forden:) Drog på Parken och Ölstugan var min plats för kvällen igen,

- Dig känner jag igen från igår kom in ha en trevlig kväll, nämen är du här nu igen.

Träffade många nya bekanta igen. Försökte undvika galna Göteborgaren så gott jag kunde, men blev illslut upptäckt och jagad runt hela jäkla stället. Sprang som en galning och försökte hitta närmaste person jag kände men alla var borta, sprang runt hela orrskogen med galningen efter, in på ölstugan och gömma sig, hittade äntligen någon jag kände. Gömde mig resten av kvällen med mina vänner, drog hemåt släppte av pernillan<3 körde driven på donken och som vanligt så är donken maten det äckligaste som finns, de enda goda är glassen, skjutsade hem några moringar som retade oss skapligt för våran älvdalsdialekt, som jag inte ens visste att vi hade. Hem fort som attan, och att sova i sin egen säng var tusan Underbart<3

 

Söndag: var en slödag inte gjorde jag många saker den dagen inte. Fyllde i min ansökan till pliktverket.

 

Måndagen : lika så en slödag, packade upp, funderade ut vad jag vill med mitt liv. Och ajg övningskörde för första gången så jävla kul alltså, ville aldrig sluta. Körde överallt, så jävla kul, mamma var inte så rädd, bara lite när syrenhäcken kom närmare och närmare och den där hallonbusken har ju ändå alltid varit ivägen bara.

God natt


Malung var galet

Här kommer en uppdatering om vår galna vecka i Malung som innehöll både de ena och det andra;)

 

 

Måndag: Packade lite försiktigt på dagen tog det allmänt lugnt och efter många om och men for jag och ida till malung med Marie, och en kompis till marie som kom från mora och som babblade på så jag trodde jag skulle dö av öronvärk.

Väl framme tog vi oss en sightseeing in the big town Malung, hittade Risberg och gänget i en jäkligt grisig lägenhet, Killar kan inte bo själva! En gurka simmade runt i kylskåpet, det vidrigaste jag sett verkligen, och personalen på klubben klagar på oss i klubbis, dom skulle sett den här lägenheten. Men aja vi förfestade lite ute på ”gården” för att senare bege oss upp till Orrskogen, vi dansade och roade oss där, senare drog vi ner på själva ”city” och där hittade vi 2 välkända ansikten på La Scala en pizzeria där Billy Opel spelade, Oskar och Jesper som vi inte sett sen studenten, fy tusan va jag saknat dom! Träffade även ”Ola Svensson”  Tias, fast han ser ju inte ut som Ola längre, de måste varit mörkt när han såg ut som Ola, eller så såg jag helt tokigt, fast vissa drag i ansiktet är ju likt Ola.

Stannade kvar och rockade till Billy ett tag där, och Risberg tror att han är kungen bara för att han slet tag i mikrofonen och bad om en sista låt.

Åkte hem och jag sussade hos Ida i den rosa drömmen:)

 

Tisdag: Packade om 3 ggr på dagen, men det enda onödiga jag haft med mig var faktiskt solstolen. Tog mitt pick och pack, en stor resväska och en stor ryggsäck, handväskan och en solstol och for ner till milla, Fick några goda råd av mamma och några väl valda ord;)

Tog Millas Packning och gick bort till Busstationen, aldrig har den vägen varit så lång och jag var helt slut när vi kom fram, lastade in packningen i bussen och där satt vi spända av förväntan över hur veckan skulle bli på bussen till mora, i Mora lastade vi ur grejerna och satte oss och inväntade Pernilla och den andra bussen, mötte Pernilla som hade en väska med sig som nästan var större än henne själv, väntade på bussen och såg Martin, Batten och Ulla åka förbi i Ullas bil, det var väl ingen skönhet precis den bilen men jag menar den gick ju framåt;) In med packningen i bussen, sätta oss och prata lite skvaller spända av förväntan, fy tusan va roligt vi skulle ha, väl i malung tog vi vår packning och började vandra mot campingen, träffade en norsk som visade oss vägen, norsken som hette Geir som för övrigt var hur rolig som helst, vi hittade världens bästa tältplats med utsikt mot vattnet och 15m till stranden, gjorde oss i ordning och träffade Geir och hans kompis Maari, bytte om lite och skulle sen gå upp mot Orrskogen, men vi tog en taxi med Geir, Maari och Två Nyköpingsbrudar Carro och Maria som var helt sjukt bra:) På kvällen kom även Martin, Ulla, Bälter, Sussi och Carlsson på besök men dom hade oturen att komma den kvällen det var minst drag på, Jag och Milla drog ner på Malung träffade massa folk från skolan, gick hem tidigt. Senare kom eftersläntarn Pernilla som varit ute med Östersundspojkar halva natten;)

 

Onsdag: vaknade vi 11 solen lyste allt var toppen, gjorde oss i ordning för dagen, åt lite frukost, Geir och Risberg och gänget kom till oss och hälsade på, hamnade på förfest med Uppsalapojkarna Kalle och gänget, riktiga snyggingar;) Geir och Maari blandade sina Norska groggar sen hamnade vi i dimman, Jesper och Olof kom och hälsade på och lämnade en liten flaska, vi gjorde oss i ordning och groggen tog sig, jag gick för att möta eve vid järnvägsstationen, och nog var väl linnea nykter alltid, gick där med mitt fina grogglas med en häst på och mitt ank-sugrör, alla människor var himlans trevliga, jag lovade ut danser för kvällen till höger och vänster, hittade eve, men vi hittade ida också, så vi åkte bil till campingen, installerade eve och ida i tältet:) gjorde oss i ordning och hälften av gänget åkte iväg i raggarbilen, jag eve ida och risberg stod kvar och väntade, vi träffade världens gulligaste tanter och farbröder som lovade mig plats i deras husvagn och frukost dagen därpå:) åkte raggarbil ner på ”city” träffade två av trillingarna Jakobsson, alla försvann Linnea blev ensam och drog till Öltältet, där jag först blev stoppad men sen fick gå in. Träffade Olof, Jesper, Oskar och resten av Äppelbo bypöjksgäng, drog vidare upp mot parken där jag mötte upp resten av gänget, Lasse stod på scenen bland annat, och titanix:)

Dansade hela kvällen tills fötterna gjorde ont, Ölstuganvakten och jag blev polare, han tyckte att jag skulle ha en trevlig kväll och frågade inte om nått leg. Gick hem med Maria och Carro på natten, Eve och Milla åkte Taxi med Geir blev inlåsta i ett tält och blev erbjudna sovplats med norsken, tillslut hamnade vi iaf i tältet alla 5 kallt som attan, vi somnade en efter en, men vid kl 4 så hade våra tyska grannar snott våran radio och spelade folköl och dunka dunka på högsta volym, och någon klippte gräset eller?! Ida arg som ett bi öppnade tältet och fick se en vit volvo flyta omkring på vattnet på en liten flotte och två personer hängde ut ur bakluckan, Hållkäften skriker ida och faktiskt tillslut så blev dom tysta.

 

Torsdag fredag och lördag kommer snart

Sommar sommar sommar

stockholm var som sagt great, en av höjdpunkterna denna sommar helt klart :)

På torsdagen började de trevliga trosdagarna igen och jag och amanda hade Ponny ridning i Norra lekparken tjänade in ca 700kr på 2 timmar :) sen tog jag och dia en promenad ner på byn och checkade läget liksom, sen red jag Olivia På kvällen var det dags för årets första Boggberg och som vanligt var det inte mkt folk på första boggberg de gamla vanliga typ;) Skumdisco är kul, oftast iaf om man inte är offer och blir ner brottad. Åkte med Jossan hem, sov hos moster:)

Fredag var en tidig morgon kl 9 gick ajg upp åt frukost sen drog jag vidare till frissan klippte lite och fick lite ny färg. Var hundvakt åt lille Charlie, Middag i brindberg<3 finns inget bättre ställe. sov i stugan.

Lördag: vaknade i stugan av att Charlie ligger och snarkar i mitt ansikte, fresh hund. åkte med Eva och Elin hem tog moppen till stallet red Olivia, sen hälsa på Jullan i månsta:) se film baka paj och en nattlig ridtur pga två rymmare.

Söndag: red ut på Olivia med ida och tuff. sen film hos mallan brallan som förövrigt inte får prata alls. stackarn

Måndag: hemma och packa planera malung. ska till malung ikväll med Ida, sen i mrgn flyttar vi ner :)

TJIIIING<3

vi möts i dimman

Stockholm i mitt hjärta, med en av de Bästa

Fredag;: Jobbade först, väldigt tråkigt att slut faktist jag trivdes bra där :)
Tog tåget ner mot Sthlm med min Bästa Eve och resan gick snabbt som attan, ett tågbyte i Borlänge hann vi med också.
väl nere mötte pappa oss på stationen vi for hem till lägenheten på Södermalm, bytte om lite och sen blev det en sundtur i stan och på söder. en tidig och lugn kväll!


Sov gott!


Lördag: Upp rätt tidigt, for och kollade in några ridsportbutiker utanför stan, sen blev det lite shopping på södermalm
köpte ett par svarta klackisar och en t-shirt. på Kvällen tog vi djurgårdsfärjan till Grönan, hade glömt hur kul och härliga karuseller är! underbart. blev lite kyligt fram mot kvällen. hem och sova inför morgondagens Shopping.

Söndag: uppe rätt sent, tunnelbanan in till city, shoppade lite smått och sen tog vi en liten rundtur och spanade in mera för morgondagens riktiga shoppingdag, sen gick vi till slottet, terrorisserade vakterna med kameran och så, gick vidare in i Gamla Stan så himla mysigt där, på promenad hem mot söder, väl på söder gick vi lite vilse, gick åt höger ist för vänster så om vi säger så här gick vi runt hela kungsholmen och tvärsöver 2 ggr, och sullade runt 200m från huset och hittade inte hem till slut när vi sullat runt väl länge i undefär 1 och en halv timme så hittade jag lekparken utanför vårta hus och vi kom hem :) såg film och det blev en rätt tidig kväll:)

Måndag: Upp tidigt, in till stan i regnet och Shoppa hittade ett och annat, Rea överallt och ajg har inte gjort slut på alla pengarna alltså är jag stolt över mig själv :)
Drottning och Kungsgatan hela dagen sen hem se film och sova.

Tisdag: Följde Pappa till Jobbet på Berga militärbas, trevligt och shit vilka grejer dom har och alla båtar och allt är hur stort som helst, efter en rundtur på Berga åkte vi hem och bytte om och fixade för Skansen sen tog vi djurgårdsfärjan över och gick på skansen tittade på djuren och Träffade en Björn en väldigt söt Björn nämligen Björn Gustavsson :D
vi såg genrept til skansen och allt var helt perfekt och snacka om att det blev en himla stämmning och shit va häligt det var när det väl var dags alltså det går inte att beskriva känslan faktiskt! helt underbart:)
hem och packa

Onsdag; upp ta tunnelbanan in till stan shoppa lite, köpte en ny Tävlingskavaj Grå med ränder hur snygg som helst, och inte vanlig heller :) Luncha på Fåfängan med utsikt över grönan och allt de där;) Ta tåget hem mot Borlänge för ett tågbyte för slutstation Mora sen äntligen hem mot Dalen och gud va skönt det var att få komma hem! :)

I morgon är det Trevlig Torsdag och jag och Amanda ska ha Ponnyridning!

Kan inte säga mer än tack för 6 underbara dagar med dig min vän, du är så sjukt bra och med dig mår jag toppen, det finns ingen som du, ingen är lika bra som du och jag är så fruktansvärt glad och tacksam för att ha en vän som du Evelina Heed<3 Du är sjukt bra, alla borde ha en vän som du, men vänner som dig växer inte på träd<3


resfeber

i morgon drar vi till sthlm min uppdragsvän eve och jag och det ska bli allra bäst :)
har packat fixat och massa till i mrgn:)

Jobbet har gått fint dom här två veckorna, inte så mkt att göra men jag har trivts som fisken i vattnet och det blir lite tråkigt att sluta! Min syn på människor har verkligen förändrats till det bättre :)

men nu är det go natt uppdaterar n¨n dag, finns mer att läsa på Cplinnea.bilddagboken.se   :)


RSS 2.0