Ödet visar vägen

Idag har vi pluggat, legat på varsitt rum hela dagen och pluggat.. eller ja vi ses i köket vid lunchtid sitter tillsammans i soffan och äter med något dåligt tvprogram i bakgrunden!
Idag när posten kom sprang jag bokstavligt talat till dörren plockade upp den lilla avin som låg där och hoppade av glädje för äntligen skulle jag få hämta ut min klänning, prova den och känna på den!
kunde jag koncentrera mig på pluggandet efter lunchen? NEJ!
Efter några timmar var det dags att se dagsljus och gå utanför dörren.. Det var is på rutan så vi fick skrapa den innan vi brummade iväg mot Willys för att handla, alldeles för mycket godis följde med mig hem..
ett stopp i hemlingby för att ta ut pengar och ett stopp på coop krysset för att ta ut mitt paket.
sedan hem en snabbis innan vi vandrade ner på filmkedjan och hyrde film, breaking down, the lucky one och rock of ages! :) Hemma gjord pizza blev dagens middag och efter det varm nyponsoppa med vaniljglass, inte alls lika gott som när man gick på fritte.
provade även min klänning innan jag började smälla i mig massa mat och gottis, men den är för liten.. jag som är plattpatt har för stora pattisar.. surt, verkligen surt! svart på vitt dags att sluta med gottis och börja med nyttis!
så på måndag åker allt med socker i soporna och LCHF flyttar in i vårt liv igen och minst 1timmes promenad varje dag plus promenad till och från skolan!
 
på tal om ödet, åh jag önskar att Zac Effron hittade ett kort på mig när han var marinkårssoldat! Filmen the Lucky one, alltså jag blir kär. Jag tror som sagt på ödet och att allt har en mening och händer av en anledning.
Att vi voltade för en vecka sedan har gjort att jag uppskattar saker/personer/livet mer, försöker vara gladare men vissa dagar mår jag dåligt och vill spy på allt.
 
Nu ska jag sova och drömma om min framtid och min blivande man!
 
Vi hörs vi ses i dina drömmar! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0