manligt kön? JA tack!

okej jag skulle lätt kunna döda närmaste person om de gav mig imunitet mot smärta resten av mitt liv, speciellt mensvärk.
allt vore så himla mkt lättare om man var kille liksom, nog för att tjejer är de bästa könet och ska bestämma allt men alltså fatta va skönt att slippa allt som är så där typiskt tjejigt, typ alla jäkla tjejtjaffs, alla utseendekrav, alla "du får inte göra så, så gör inte flickor" saker,  slippa gå runt med en bebis i magen i 9månader för att sedan pluppa ut den och bli fast, slippa mensen, slippa oron att bli gravid, slippa mensvärk, slippa få lägre lön, slippa alla jäklar som glor på tuttarna när dom pratar med en, slippa alla ohyffsade män som taffsar ger äckliga blickar, slippa allaorostankar om våldtäckter, slippa allt tjat om att tjejer inte kan göra sånt..
och framförallt slippa allas skratt och kommentarer då någon säger att de vill göra någit en tjej inte "ska".
"Jag vill bli hockeyproffs!, Nämen lilla gumman de kan du ju inte de är inget för tjejer!"
JAG SKA BLI RALLYFÖRARE, JA JAG ÄR TJEJ, MEN DE BETYDER INTE ATTJAG INTE KAN KÖRA BIL!!

okej den här dagen har jag tillbringat i stallet;)
hade både tuffis och Höna, skönt att ha nått att göra iaf:)
började med att fixa allt åt båda hästisarna, sen hämta Höna lekte lite eftersom hon kan så cooola trix:D
sen ut en sväng på Hönset, de började ju bra iaf men näsvägen där tog de tvärstopp, hon totalvägrade gå å började backa å fjanta, men jag ger mig aldrig tänkte jag och skulle framåt, men inte då backa de kunde hon då, så vi vände på steken och ja om hon gillar att backa så får hon väl de tänkte jag för jag ska iaf rida näsvägen punktslut;)
efetr en hel del bitchbråk oss emellan tog vi oss framåt, efter några hundra meter blev de samma sak och bitchbråk;) men jag vann även här med mina småtrix;) sen resten av turen gick som galant, hon är galet kul att rida för här är de ridning som krävs.
Ston, vet inte varför men jag fastnar oftast för ston, de är speciella, kan variera i humör mkt men när man väl vinner deras tillit är det underbart och Ston är som dom är, men jag gillar dom:)
Höna testar inte lite heller, undra vad hon försöker med i mrgn;)

efter Hönset var det dags för Tuff, skönt att sitta upp på en Valack som jag vet vart jag har de är lite mera hemma, gick bra men blev bara en kort runda, tar igen de i mrgn:)

men nu mår jag lite bättre, Peppar peppar.


ska försöka få lite sömn nu,


Skulle nog inte vilja bli kille ändå, jag menar orka vakna med Morgonstånd, det är ju sååå förfärligt, vi tjejer vet nog inte vad vi killar går igenom egentligen;) nä pyttsan Tjejer är de starkaste könet, vi tål iaf någonting.
Puss

Kommentarer
Postat av: ida

Helt rätt det där om att hur det är att vara tjej, killarna borde fan inte ha högre lön. dom som ligger på soffan när tjejen diskar. USCH!

2008-11-02 @ 21:45:55
URL: http://idqz.blogg.se/
Postat av: helena

Håller helt med dig om det där om tjejer och killar! fan dom kan väl också ha mens och föda barn! :D

2008-11-03 @ 10:04:20
URL: http://helenag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0