tjabbalabbala

hej hallå
jag uppdaterar i morgon om min helg som varit grym!
Min kärleksstad är lika underbar som alltid,
och de är skönt att ingen vet vem man är efter alla våra galenskaper..

i fredags tog vi en spontanresa till andra sidan med tunnelbanan, när vi skulle tillbaka blev det kaos och alla tåg stod stilla ett bra tag så vill höll på att missa globen ;)

Puss

What?

hej hallå!

tog svinissprutan igår, har drömt sjuka drömmar inatt och troligtvis gått i sömnen..
armen värker och i morse ville jag somna om och inte vakna igen..
men jag pallrade mig upp till skolan, åkte till och med buss i morse. tog en ipren så kändes de bättre :)
målade lite på esteten och nu snart ska jag dra mig iväg till bussen för att ta mig vidare till Falun där Jossan väntar på mig och malin för att sen ta mig vidare till Stockholm :) '
Toppen!

Uppdaterar mer senare, puss!

:)

Hej alla mina fans! speciellt Tobbe som jag vet läser det här med stort nöje!
min helg var toppen, fredag började med att de var min sista dag på praktiken. Vi löshoppade hästarna de var kul :) red dressyr på Jomir med Sarah och Heffe, han var väldigt pigg men lossnade och var super fin på slutet :)
På kvällen såg vi på nya Wallander, och jag lagade piratens täcken medan malin och jossan spelade spel. ;)
Dagen efter tog jag och wilma världens mysigaste hösttur tillsammans i skogen, mysigt!
sedan tog jag min rallyrenault RUJ, hem och gjorde en chokladpaj. sedan blev de halv 8 hos Jossan, med 3 rätters middag. Malin stod för förrätt, Jossan för Varmrätt och Jag för efterrätt och så stod Pontus för vinet. 3 apor!
Vi åt mat, de var supergott, tunnbrödsrulle till förrätt, kycklingfilé, klyftpotatis och tzatsiki till varmrätt och såklart chokladpajen till efterrätt :)
Sen såg vi på dansbandskampen som verkligen blivit ett B-program iår, inget utan LK!
JAg avslutade kvällen på café med Eve, Joels band spelade. de var dyrt att gå in :(
Söndagen var seg!
Igår började vi skolan igen jobbade med estet. på kvällen blev det dressyrpass på Eken, red a:1. 

idag jobbar vi med filosofi och svenska c...
i morgon ska vi ta spruta, svinissprutan! jag är redan rädd.
På torsdag åker vi till stora staden S, min favoritstad!
Staden med liv och rörelse.
På fredag ska jag hälsa på på Berga, hälsa på mina gamla "kollegor". och luncha på slottet :)
sen kommer pernilla på eftermiddagen och på kvällen blir det GLOBEN!! :)
Lördag morgon går jag och AK på dressyrpass på globen och sen ska jag och pernilla mysa i stan resten av helgen :)

Puss


Jag saknar sommaren!


minne som en guldfisk och rädsla.

Jag skulle skriva ett inlägg, hade till och med skrivit det i huvudet men nu minns jag inte vad det handlade om eller varför jag ville skriva om det :)

jag har börjat bli extremt förkyld igår på ridningen kunde jag inte riktigt andas, eftersom både hals och näsa var igentäppt.
Praktiken rullar på, jag har fått lite muskler iaf. eftersom vi rullat balar, lyft kärror, mockat bajs, packat hö, lyft vatten hinkar, dragit hästar m.m i tonvis dom här veckorna men jag gillar det :)

Nu måste jag erkänna en sak för mig själv, jag har länge förnekat det för mig själv för att jag hoppats och velat så gärna att de inte var så. Men jag är extremt hopprädd, det går i perioder och spelar roll vilken häst jag sitter på och hur hindren ser ut. men varje gång vi har hopplektion får jag känslan i magen, den sprider sig vidare till resten av kroppen och inte minst till huvudet och där stannar den. ibland lyckas jag övervinna den genom att tvinga mig själv att hoppa och hur lycklig jag är efteråt går inte att beskriva med ord. Igår skulle jag hoppa på Guld, han gör mig oerhört osäker den hästen, känslan av att det inte går att lita på honom gör det ännu värre. jag blir spänd rider som en kratta och när det är dags för hoppningen klarar jag det inte det går inte de enda jag ser framför ögonen är tårar blandat med skräckscener som spelas om och om igen om hur jag flyger av rätt in i hindret får alla bommar över mig och får åka ambulans till sjukhus. sjukhus som förövrigt även det är en av mina stora rädslor.
Jag vill så gärna kunna hoppa, få åka ut på tävlingar och visa vad jag går för eftersom jag vet att jag kan egentligen.
jag vill också få ta del av den gemenskapen de har på hopptävlingarna och känna mig lite mer uppskattad. som dressyrryttare får du oftast stämpeln att du tror att du är bättre än alla andra och en snobb.
Jag har vänner som stöttar mig för att få mig att övervinna rädslan, de går sakta framåt men ibland så blir det som ett slag i magen och jag är nere på noll igen och känner inte ens för att gå över en bom. Jag klarar det inte den dagen men de är just dom dagarna jag verkligen måste gå över bommen och tvingas framåt, hur ledsen och besvärad jag än blir så måste jag.
Ibland känner jag till och med att ridlekis grupperna är bättre och modigare än mig, då känner jag till och med för att sluta helt med det jag älskar mest av allt ridningen och hästarna.
Jag har funderat på att avboka alla hopplektioner resten av året, men stoppade mig själv vid tanken då de bara skulle bli ännu värre.
Det finns även dagar då jag älskar att hoppa för spänningen och känslan när glädjen sprider sig genom kroppen.
Alltså vill jag bara säga att Hoppning är en av mina största rädslor men även en av mina drömmar.

Nej nu är det dags för sömn, godnatt alla!

Team Stefan


Så himla bra version av en dålig låt! grymt med Tjejernas körande i bakgrunden :)


Ellinor som fick mig att rysa och bita mig i läppen hårt för att inte gråta! Du är galet bra!


Att Elin kunde sjunga de visste jag, men att DomusKrille kunde sjunga de var en nyhet och oj vilken chock jag fick :) ( filmen är rätt halvkass!)


första gången jag hörde Team Olas version av leende guldbruna ögon ville jag bara gråta, varför skånska?
nästa gång kunde jag inte låta bli att fastna för de gulliga lilla killarna som sjunger "dam di di dam di di dam dam dam"!

Jaha? ehm va?

Jaha, de där sög ju att med bara 1% förlora mot Olas manskör från Lund.
Det känns surt och jag är deppig!
synd att inte vår körledare bölade i tv..
Jag röstade allt jag hade men de räckte inte. Aja för mig är Team Stefan vinnare, och jag vet att Stefan skulle använt pengarna väl!
Tårarna kom när han beökte salem och när han berättade att han inte blev bjuden på kalas, är jag blödig? ja för barn som inte har det bra är jag det.

igår var det maskerad, jag och ida var B1 och B2! våra kostymer var bäst. De var kul att träffa alla igen eftersom jag har praktik och inte ser typ nån. De finns alltid något som förstör en kväll för folk, de fanns där igår också!
visst kan jag överreagera men för mig är det fel fel fel, de finns ingenting som är rätt överhuvudtaget me det för mig jag blir så himla arg över sånt! En sak om de förstör sina egna liv men att gå runt och bjuda in andra och förstöra för dem med det är inte Okej.




Känner ni igen det här?

men nu vänner är de bara att bryta ihop och komma igen och som protest ska jag defenitivt bära rosa ända fram till jul :)

puss

Tisdag

Förlåt jag suger på tt uppdatera men nu är det så här va att jag inte riktigt känner för att skriva i princip samma sak varje dag alltså va jag gjort på dagarna för hur kul är det att läsa liksom.

jag har praktik nu på stallet de är skönt, de går bra och jag trivs! jag pysslar med hästarna och lär mig nya grejer, alla tror att om man är i stallet är de hur lätt som helst och de enda jag gör är att pussa på hästarna och bara går där och gör vad jag vill men inte då.
jag jobbar för fullt hela dagarna sen kommer jag hem fixar hemma och min tid räcker inte riktigt till till att göra annat just nu vilket jag tycker är lite tråkigt men jag får skylla mig själv när jag är så seeg ;)
På dagarna fixar jag i stallet, ridhuset, kör fyrhjuling, rycker och klipper manar/ svansar. hjälper till med det mesta, bygger hagar och planerar.


Team Stefan är i final och jag är imponerad av dem, de började lite halvkrassligt men har med tidens gång defenitivt visat vad de går för och att de förtjänar en plats där :)


men jösses nu är magen hungrig hunden vill ut och håret är äckligt!
Mat, promenad och usch står på schemat!

Ni får ha det så bra! katjing

Hej

Hej det här är Stefan, tack för att du röstar på mig och min köööööör!!


099-40201!! RING

svinis?

hej hallå!
nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen, men jag ska göra ett försök på att skriva av mig lite :)

lovet var skönt, jag jobbade på torsdagen i stallet, mysigt! på kvällen åt jag malin och jossan jordgubbspaj! :)
Piraten och jag har ett uppdrag framför oss, vi ska på travar dressyr den 13maj 2010, dags att börja träna nu! jag ska komma igång han ska lugna ner sig och vi ska klicka ihop! men en utmaning är väl alltid kul!

På fredagen hade jag Emma och Elin med mig till stallet vi red lite på Wilma :)
på kvällen var det spökpromenad, varje år får spökpromenaden mig att undra om jag verkligen vill jobba med barn i framtiden, dom är jobbiga kaxiga och man vill bara slå dom vi skrämde iaf en unge så den började gråta och med cheeseballs räddade det min dag och jag dödade inga barn :)
efter det åt vi lite godis i klubbis sen åkte jag mot Dahlrot, men gissa vem som stoppar mig efter vägen om inte pellepolis. SUPER!
Supertrevlig polis var det iaf, frågade om de gått bra i stallet och om hästen vart snäll och lite sånt.
blåste och visade mitt körkort som jag inte ens hittade först, PINSAMT!
ha en trevlig kväll vi ses!

på lördagen var det dags för en resa mot Stockholm och Körslaget, de var grymt!
Härlig stämning där inne, och Team Stefan var faktiskt bäst!
Marias version av Du är min man, fick mig att bita mig i läppen för att tårarna inte skulle spruta och gåshuden den var med. Skrek som en galen gris när dom gått vidare!! ett härligt gäng!
Tack Ida!! <3
kom hem vid 3 halv 4, och hur pigg var man då? inte ett dugg!

Söndagen var soffläge heladagen och sen tingshus parken på kvällen för att hälsa på Team stefan.

Sängläge hela söndag kväll och hela måndagen.
idag är det också sängläge, mamma fråga mig igår om jag fått svinis.
jag vet allvarligt inte vad det är. det är hemskt!! kan inte äta utan att få kvälvningar, kan inte resa mig utan att vara yr, kan inte sova för det kryper i hela kroppen.
men i morgon ska jag försöka ta mig till stallet och börja min praktik, jag är för rastlös för att vara hemma mer.
Drömde att jag bakade kladdkaka inatt, vaknade och såg världens största dreggelpöl på kudden, mysigt! bytte kudde och sov en timme till.


Martin och Wilma!


US tog ner en hage en dag..


Carin hade en fin ballong med sig så vi knöt på armar och kropp.


KÖRSLAGET :)


Puss

RSS 2.0