Vinter 08/09

då har den anlänt då vintern, för visst börjar vintern när snön kommer, det tycker då jag iaf.

Mina vinterplaner är:
sthlm
Irland
Jullov
Födelsedag
Skoteråkning
Pulka och bob race
tolkning
skidåkning.
snögubbar

igår vaknade linnea 10 i 9 gick upp åt frukost sen tog hon och Molly tillsammans med Emma och Aron en långpromenad skönt att vakna till:)
sen brännde vi lite skivor till emma, sen liftade jag med henne till stallet
jag och ida for ut och red Tuff och Olivia, en liten Racerunda runt storbrott. mysigt och såklart föll de första snöflingorna då, det var svinkallt. men mys
sen skulle tuff skos 14.30 men de blev framflyttat hela tiden tror han skoddes 15.45 tillslut han var klar vid 16.15 nått sånt. sen var jag stallvärd och vi lekte Gymkana med barnen:)
sen hem och se lite film och desperata hemmafruar.

idag tog jag 9 bussen ner till mitt lilla charmtroll:)
hon sov är jag kom men Nettan hon var vaken hon, så jag stövlade in och sa godmorgon sen upp å väcka Ida, smög in på rummet och sa HEEEEJ:D visst vaknade hon alltid;) hehe
sen såg vi lite film, Dirty Dancing 2, så himla bra film. Jag bara älskar honom;)
de började snöa lite så vi gick ut å tog ett kort för att visa alla, men sen när vi suttit vid datorn en stund och sen kollade ut var det ju hur mkt snö som helst, sen gick vi upp mot byn, köpte bullar och mandariner på Domus sen skulle vi gå till frisören men där var det lunchstängt så vi gick till bibblan läste lite tidning,

sen blev de frisören och oj va slitet håret var de blev kort:S sen blev de lockar också. är nöjd med lockarna fram iaf;)
i helhet är jag ganska nöjd tror jag, vågar inte känna och tänka efter så mkt. men de känns bättre än förra gången då jag hade tårar i ögonen och gråten i halsen när jag gick därifrån:P
men ALDRIG har jag kännt mig så ful som när jag sitter hos frisören, det är ju så man skäms och blir rädd för sin egen spegelbild. ville bara dra en påse över huvudet, de värsta är nog att lamporna verkligen lyser på en också, och sen måste man sitta där och kolla i spegeln hela tiden, nä fy. 

tillslut när de var klart gick vi mot ida, jädrans va snö de va ute då, minst 1 dm:P
stannade vid bussen och där träffade jag malin E, stod å prata med henne en stund sen kom bussen och jag for hemmåt, hatar lamporna i bussen de ska vara mörkt.

fanns ingen mat hemma så jag fick laga min egen de blev, ungsbakad Lax och potatis med min egen fil och citron sås:)

sen har jag diskat undan lite, i mrgn måste jag dammsuga och skura golven sen lördags.

har även 2 hästar att ta hand om, Höna och Tuffing så de blir tidig uppgång i mrgn igen för i mrgn kväll ska vi kanske på bugg:)

men nu är de BONDE SÖKER FRU<3

Puss




Kommentarer
Postat av: helena

haha, jag hatar också frisör-spelgar! man ser alltid lika ful ut! <3

2008-10-30 @ 19:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0