Man måste tänka klart, va positiv, förverkliga sig själv och sitt liv

Uggla han kan han!
 
Stockholm var fantastiskt och helt galet!
Började på torsdagen med att Ida skjutsade oss till Mjågen där lilla Goffe väntade på oss :) Vi packade in i Goffe och sen började vi rulla, ett stopp på Maxi för att köpa fika och en tandborste.
sedan bar det iväg efter Falun blev vägen sämre och sämre.. väl i Valbo var det snökaos! Sedan körde jag från Valbo till Stockholm och aldrig har vägen vart så dålig! pommes! såg knappt något, vägen var översnöad och spårad... Vi åkte i 80 bakom två lastbilar på 120 vägen en bra bit innan vägen blev någorlunda bättre och jag vågade mig om och strax före uppsala var vägen helt okej sedan blev den bättre ju närmare stockholm vi kom. :)
väl framme bytte vi lite kläder och flyttade in i pappas lägenhet, sedan tog vi pendeln in till stan och väntade på Jossan som kom med tunnelbanan från Globen! åh va härligt det var att se henne, och Jossan du är skitsnygg i håret!
Sedan gick vi på Jensen's och åt massa go jäto! ( Go mat på svenska).. Jag och Amanda tog glass till efterrätt, mjukglass ta så mycket du orkar, haha vi åt!
sedan tog vi tunnelbanan till globen där Jossan tog med oss in backstage och in i stallarna och på arenan, som barn på julafton sprang vi runt där jag och min lilla apa till kompis :)
efter det skulle vi ta pendeln hem men den gick inte så vi fick leta reda på nattbussen, herregudars två vilsna själar i stora huvudstaden tur det finns hjälpsamma människor ;)
Dagen efter åkte vi till globen shopping och shoppade med Jossan som inte varit i klädaffärer eller skoaffärer på flera månader, shit pommes hon var som vi i globen dagen före!
sedan lämnade vi henne och drog på söder och åt på Pizza hut.
Efter det var det dags för Mässan som i år flyttat till söderstadion, shiiit! stort folk överallt och trångt, hade glömt bort hur trångt och jävligt det var men fick med mig en almanacka och en back on track nackkrage i alla fall, nu ska de bli slut på spända axlar och nacke! :)
Sedan var det show, hoppning, show, hoppning, show, nakna killar, galna människor och söta ponnys. Och de finaste av alla forkörarna! :) som åkte med häst och vagn från leksand till globen!
vi såg real horsemen som hoppade hinder på 1.77 själva utan häst i underkläder. vi såg folk som hoppade upp och ner på sina hästar i full galopp kröp under magen på hästen i full galopp osv. och så såg vi internationell hoppning! Jossan var så söt som hästskötare!
Hade en överklass familj framför oss, haha äldsta flickan grinade för hon hade 8% batteri kvar i sin iphone och hennes småsyskon hade också varsin iphone.. de satt och pratade hela tiden och skröt om vad de shoppat. äldsta grinade igen för att hon inte fick ett par skor så pappan gick och köpte dem..
Vi malliga töntar som vi är började prata högt om hur många vi kände på showen och massa annat och att vi skulle till stallen efter och den äldsta kunde inte sluta vända sig om och titta på oss hela tiden så vi fortsatte ;) haha
på lördagen var det två slitna bruadr som krigade sig upp och ut på stan! där vi shoppade! sedan åt en sallad på waynes inte alls lika gott som i gävle absolut inte!
sedan hem och vila lite och fixa oss innan vi tog bilen till globen till jossan och sen tuben till stan och åt för att sedan ta tuben till globen och ta e drink i hotell lobbyn och vänta på camilla flickorna och jossan :) Full ryttarfest där!
tillslut kom vi hem där vi absolut inte kunde sova, vi låg vakna och pratade om allt till 4. sedan vid 8 var det dags att gå upp och ta all packning till pendeln för att ta oss till station där vi träffade några älvdalingar och sedan tog tåget hem till Mora där mamma väntade :)
 
Mina shopping kassar får ni se sen :) Puss
 
Vi hörs vi ses i dina drömmar!
 
Jossan utanför Globen!
 
Lyckligare än barn på julafton!
 
Killarna kom hem från match!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0