För vi har solen i ögonen

Hallå våren är här! Anna har precis städat fram balkongen från grannarnas äckliga fimpar, Rök och förstör ditt liv om du vill men kom inte och släng fimpar på vår balkong och förstör för andra! Finns det något värre än när man går på stan eller liknande alltså allmän plats och så börjar någon röka mitt där bland alla människor?! fruktansvärt respektlöst tycker jag! Jag vill inte dö i KOL för att du tycker att en pinne med gift är avslappnande och gott! gå iväg från alla andra och förgifta bara dig själv i fortsättningen! Visst brukar jag följa med mina vänner när de tar en rökpaus ute t.ex. på krogen men då har jag gjort valet själv! Jag har aldrig och kommer aldrig i hela mitt liv röka eller ens tänka tanken på att prova, för jag har sett skräckexempel, jag har sett människor som inte kan andas utan syrgas för att deras lungor är förstörda, jag har sett familjer i kris. Jag har sett barn som far illa för att föräldrarna röker. Jag vill trycka ner ciggen i halsen på småbarnsföräldrar som går och röker tillsammans med sina barn! JAg vill läxa upp 10-12åringarna i den här stan som röker, jag vill visa dem skräckexemplen.
Jag tycker att tobak i sig är vidirgt men snusa är i  min värld mera respekterat eftersom det drabbar dig själv i första hand, jag får inte kol av att du slänger din snus på gatan! men jag vill spy när jag ser brun gegga rinna på dina framtänder, men släng för tusan prillan i soporna när du är klar!
Och Knark tänker jag inte ens ta upp för det är bara sjukt vidrigt och onödigt och fegt att ens hålla på med! Jag ser inget coolt eller spännande i att droga ner kroppen med något jag inte ens vet vad det är, låta mitt liv gå till spillo och förstöras för att jag ville ha lite spänning i mitt liv och liva upp festerna elelr vardagen med något som får mig att "må bra", ja du kanske mår bra men för stunden bara!
Det är tragiskt att du inte kan liva upp ditt liv på annat sätt!
Själv brukar jag göra något spontant som inte alls är planerat och ha kul tillsammans med andra! :)
Jag tycker att det är mycket häftigare och starkare och coolare att kunna vara sig själv, kunna erkänna att man mår dåligt, göra något åt det osv. det ger mer lugn och lycka i kroppen än något gift som bara luras!
 
Nu har jag klagat klart, eller vänta jag måste bara få säga att jag har träningsvärk! Från något giftfritt som gav mig ro i kroppen ;) Alltså träning!
Har börjat min träningsresa nu för om ett år ska jag minsann stå i vasaloppsspåret, med tusen andra och skida iväg ner mot mora! :) Det är coolt och starkt!
 
Kan ni tänka er att jag gått halva min utbildning nu? Det kan inte jag! jag tyckte det var nyss jag satt där hemma och skickade iväg min ansökan fast besluten om att flytta till Stockholm eller Uppsala! :) men så hamnade jag här i södra Norrland och fann några av de bästa vännerna jag har i mitt liv!
nästa vecka går jag ut på VFU i 6,5 veckor, ska bli så himla skönt att få göra något i praktiken och inte bara sitta i skolbänken och sova på föreläsningar! :) Ja ni läste rätt vi brukar oftast somna på våra föreläsningar!
 
Nu ska jag ut på ballen och njuta av solen, våren och värmen! :)
I morgon kommer mamma och moster, nästa helg ska jag på anhörigsdag i Enköping på Amandas regemente och sen ska vi festa här hemma! :) Sedan ska jag ner och hälsa på min finaste prinsessa och hennes fodervärd Ellinor någon dag för att se hur det går för dem! fast jag vet ju att det går sjukt bra! STOLT hästmamma♥
 
Vi hörs vi ses i dina drömmar
Kombinerad häst och barnvakt!
(Pirris är ÄNTLIGEN hemma!)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0